Özdilek

Güncel

"Akdoğan’a müebbet verilsin"

İzmit’te Ömer Akdoğan tarafından boğazı kesilerek öldürülen Sevgi Zağlı cinayetinin duruşması öncesinde Kadın Platformu üyeleri, sanığa müebbet hapis cezası verilmesini istedi.

18 Eylül 2014 Saat: 18:04
"Akdoğan’a müebbet verilsin"
"Akdoğan’a müebbet verilsin"

20 Nisan tarihinde İzmit Yeni Turan mevkiinde sokak ortasında sevgilisi Ömer Akdoğan tarafından boğazı kesilerek öldürülen Sevgi Zağlı cinayetinin ikinci duruşması dün Kocaeli Adliyesi’nde görüldü. Sürecin takipçisi olan Kocaeli Kadın Platformu üyeleri duruşma saati öncesinde adliye önünde bir açıklama yaptı. Grup adına açıklamayı SES Kadın Sekreteri Leyla Sakın yaptı.

 

KORUMA VERİLMEDİ

Ömer Akdoğan’a müebbet verilmesini isteyen Sakın, “Olay öncesinde Sevgi Zağlı’ın koruma talebi olumlu yanıt verilmedi. Bu cinayete erkekten yana tavır sergileyen polis, belediye, mülki amirler, savcılık ve ilgili tüm kişiler suç ortaklığında bulunmuştur” dedi.

 

BAKANLIK NE İŞE YARAR?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na da tepki gösteren Leyla Sakın, “Bakanlık ne işe yarar? Talebine rağmen Zağlı’ya koruma atamayanlara ne ceza verilecek? Ceza gibi ödül verilen katillere karşı, Adalet Bakanlığı kış uykusundan uyanacak mı? Sevgi Zağlı’nın katili Ömer Akdoğan için müebbet ceza istiyoruz” diye konuştu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat