Özdilek

Güncel

Akçakoca İ.Ö.O.'dan Başkana Teşekkür Ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kandıra Akçakoca ilköğretim öğrencileri Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ataşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu “MAVİ KAPAK” kampanyasında Akçakoca İlk Öğretim Okulu olarak İngilizce Öğretmeni Serap Serter öncülüğünde toplanan kapaklar ile bir adet tekerlekli sandalye kazandılar. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ataşehir Belediyesi için Mavi Kapak toplayan Akçakoca İlk Öğretim Okulu öğrencileri okul içerisinde de rekabet ortamının oluşması için sınıf olarak birbirleriyle kapak toplama yarışı içerisinde yarıştılar.

Akçakoca İlk Öğretim Okulu öğrencilerinin toplamış olduğu kapakların Ataşehir Belediyesine götürülmesinde araç tahsis eden Belediye Başkan Cengiz Kan’a okul adına 8/c sınıfı öğrencileri ziyaretinde bulundular. En fazla kapak toplayan sınıf olan 8/c öğrencileri adına İngilizce öğretmeni Serap Serter eşliğinde, Gürcan Cemil Akın, Abdül Samet Çelik, Beyzanur Veisoğlu, Yağmur Güney, Enes Yıldız, Burak Yılman, Berat Kocaman Belediye Başkanı Cengiz Kan’a kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan ‘dan öğrencilere gezi sözü

Belediye başkanı Cengiz Kan teşekür ziyaretine gelen Akçakoca ilköğretim okulu 8/c sınıfı öğrencilerine mavi kapak kampanyasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerin geziye götürülmesi talimatı verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat