Özdilek

Güncel

Akaryakıt istasyonunda yangın paniği

İzmit'te seyir halinde olan otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araçta maddi hasar meydana geldi. Yangının akaryakıt istasyonu önünde meydana gelmesi ise paniğe neden oldu.

13 Ocak 2015 Saat: 17:32
Akaryakıt istasyonunda yangın paniği
Akaryakıt istasyonunda yangın paniği

Alınan bilgiye göre, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinden İzmit istikametine gitmekte olan Süleyman Y. idaresindeki 06 ERB 72 plakalı otomobilden dumanlar çıktığını gören sürücü, aracını yol kenarındaki akaryakıt istasyonu önünde durdurdu. Daha sonra aracın motor bölümünden yükselen alevler üzerine yangına akaryakıt istasyonu çalışanları ile birlikte müdahalede bulunuldu. Durum, itfaiye ekiplerine haber verilirken, olay yerine gelen itfaiye erleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın nedeniyle araçta maddi hasar olurken, yangının akaryakıt istasyonu önünde meydana gelmesi paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen otomobil çekici ile otoparka götürüldü. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat