Özdilek

Aşayiş

Akaryakıt alıp kaçtı

İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir Akaryakıt istasyonunda . lüks bir jip, istasyona girip yakıt almak için pompaya yanaştı. jip, depo tam dolduktan sonra ücreti ödemeden kaçtı.

20 Ocak 2018 Saat: 15:09
Akaryakıt alıp kaçtı
Akaryakıt alıp kaçtı

İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir Akaryakıt istasyonunda, sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.  İddialara göre 41 EB 376 plakalı lüks  bir jip, istasyona girip  yakıt almak için pompaya yanaştı. İçersinde 2 kişinin bulunduğ jip, depo tam dolduktan sonra pompa görevlis ücreti almak üzere cama doğru yanaştığı esnada , aniden gaza bastı.  Pompacı  jip ile  pompa arasında sıkışarak  hafif şekilde yaralandı. Polis öceki gün  bir başka akaryakıt istasyonunda,  aynı araca 41 VG 779 plaka takarak 200 lira yakıt alıp kaçtığı belirlediği şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat