Özdilek

Spor

Akardan 'dan veda

CHP Kocaeli Milletvekili TBMM Başkan vekili Haydar Akar, yeni dönemde Milletvekili adayı olmayacağını duyurdu.

4 Nisan 2023 Saat: 17:03
Akardan dan veda
Akardan 'dan veda

Akardan 'dan veda

İşte veda ve son konuşma…

Değerli Milletvekilleri 27. Dönem’deki son oturum Başkanlığımı gerçekleştirmiş bulunuyorum.  Yaklaşık 3 yıldır yürütmüş olduğum Başkanvekilliği görevim süresince görevimi yaparken, Anayasa, İç Tüzük ve yasalara uygun olarak hareket etmeye azami titizlik gösterdim. Bu konuda her zaman hassas olmaya çalıştım.  Hepimiz insanız, hatamız, kusurumuz olabilir. Uzun çalışmalar yaptık. Yorgun olabiliriz, bazı hatalarımız olabilir. Eğer bir hatamız olduysa, istemeyerek kırdığım arkadaşlarım olduysa kusurumuza bakmasınlar lütfen…

Tabi bu Dönem süresince aramızdan ayrılan ebediyete uğurladığımız arkadaşlarımız oldu…  Değerli Milletvekillerimiz Erdin Bican, Kazım Arslan, Markar Eseyan, İsmet Uçma, İmran Kılıç, Yakup Taş ve Deniz Baykal’a Allahtan rahmet ailelerine bir kez daha başsağlığı diliyorum.

Yine bizimle beraber gece gündüz çalışan bütün Meclis çalışanlarımıza, Genel Kurul çalışmalarımızda zaman zaman görüşleriyle, destek veren Kanunlar ve Kararlar Dairesindeki bütün değerli arkadaşlarımıza, Steograflarımıza, Teknik ekibe, Kavas arkadaşlarımıza, çay ocağı çalışanlarına,  sizler adına, bütün Genel Kurul adına teşekkür ediyorum.

Burada zaman zaman sesler yükselse de istişare ile çözümler sunan  değerli Grup Başkanvekillerimize, idare amirlerimize ve divan üyesi arkadaşlarıma  katkıları ve anlayışları için teşekkür ediyorum.

12 yıl bu kutsal çatı altında görev almış bir arkadaşınız olarak sizlerle beraber olmaktan onur duyduğumu, Milletvekilliği ve Başkanvekilliğimi görevi  sonlandırırken Gelmekte olan 28. Dönem ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görev alacak olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu kutsal çatı altında yapılacak olan çalışmaların milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında  bugüne kadar  bu kutsal çatı altında görev almış olan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu, Meclisimizin ilk Başkanı, 1. Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm üyelerini saygı ve rahmetle anıyorum.

Bu duygularımla Gazi Meclisimizi selamlıyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat