Özdilek

Siyaset

Akar ve Kaplan sonuçtan memnun

CHP’de olağanüstü kurultay ve Parti Meclisi seçimlerini değerlendiren milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, sonuçların ülkemiz ve partileri için hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

7 Eylül 2014 Saat: 15:52
Akar ve Kaplan sonuçtan memnun
Akar ve Kaplan sonuçtan memnun

Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen 18. olağanüstü kurultayın ardından Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, genel başkanlık ve ardından yapılan Parti Meclisi seçimlerini değerlendirdi. Akar, seçim sonuçlarının CHP’ye ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAKLAR

Seçimlerden beklenen sonucun alındığını dile getiren Akar, “Güzel bir kurultay oldu. Her iki adayın da açıklamaları güne damga vurdu. Ne olursa olsun bir gün önce rakip olanlar şimdi omuz omuza çalışmaya devam edecek. PM seçimleri için genel başkanımız listeyi hazırladı. Normal süreç devam edecektir, partimize milletimize hayırlı olsun”  dedi.

 

BEN TALİP DEĞİLİM

Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanmasını zaten beklediklerini dile getirdi. Sonuca saygı duyulması gerektiğinin altını çizen Kaplan, “Olağanüstü genel kurul barış içinde geçti. Toplumda gerilim yaşanacak beklentisini yaratanların elleri boş kalırken, seçimlerin sonunda görüldüğü gibi uygarca kardeşçe güzel bir seçim atlattık ve bir arada görüntüsünü herkese göstermiş olduk” dedi.

 

KOCAELİ’DEN BİRİ OLMALIYDI

Parti Meclisi seçimlerini de yorumlayan Kaplan, “Meclise girmek için benim bir talebim olmadı. Kocaeli’den bir arkadaşımızın seçilmesini isterdim. Bunu da bizzat genel başkanımıza ilettim. Sonuç yine de hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat