Özdilek

Siyaset

Akar, masal anlatmasın

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, il binasında basın toplantısı yaptı.

4 Kasım 2013 Saat: 21:12
Akar, masal anlatmasın
Akar, masal anlatmasın

Güncel siyasi konularla ilgili değerlendirme yapan Civelek,  Kasım ayında iktidar olan AKP’nin iktidarının 11 yılını doldurduğunu; muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin Başbakanı olarak dünya lideri olduğunu söyledi.

CHP Milletvekili Haydar Akar’ın söylemlerini sert eleştiri getiren Civelek,

“AKP’nin kadınları eve tıkmaya çalıştığını iddia ediyor. ‘Benin ninem de başörtülüydü’ diyor. Masal anlatmasın; ne olduğunuzu biliyoruz. Başörtülü kadınların tedavi için bile hastanelere alınmadığı günleri biliyoruz. Biz, Haydar Akar zihniyetinin cemaziyelevvelini biliriz.” dedi.

“ÜNLÜ’NÜN ÜSTÜ AÇIK KALMIŞ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün eleştirilerine de cevap veren AKP İl Başkanı Civelek, “Ünlü 30 Mart’ta AKP kaybedecek demiş; rüyada görmeyip ruhlarla konuşmadıysa; serin havada üstü açık yatmıştır. MHP İl Başkanı avucunu yalasın. Hiçbir ilçemizi kaybetme lüksümüz yoktur. Kimi nerede aday adayı gösterseler de seçimden önce 3-5 ay kala konuşurlar, sonra sabun köpüğü gibi hayalleri de söner. MHP seçimden önce CHP seçimden sonra gürler. Sandık yakın hep birlikte göreceğiz.”dedi.

TEMAYÜLÜ 10 KİŞİ BİLİYOR

27 Ekim’de yapılan temayül yoklamasının sonucunu Genel Merkez’de 10 kişinin dışında kendisinin de aralarında bulunduğu kimsenin bilmediğini açıklayan Mahmut Civelek, “Kim temayül sonucu ile bir şey söylüyorsa yalandır, inanmayın” şeklindeki görüşünü tekrarladı.

Kaybedecekleri hiçbir ilçenin olmadığını belirten Civelek, şöyle konuştu:

“- Anketlerde ezici üstünlüğümüz var. Partimizin lambası devamlı yanıyor. Ben nöbetçi il başkanıyım, kapımızda devamlı açık. CHP’liler MİA projesinde dedikodu yapıyor; sanayi esnafını ayaklandırıp, fitne-fesat çıkarıyorlar. Az olan itirazları sanki Kocaeli’nin tamamı itiraz ediyormuş gibi göstermek istiyorlar. Tavuğun yumurtlarken çıkardığı sese benzer sesler çıkarıyorlar. CHP’liler istemese de şehrimiz daha da güzelleşecek”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat