Özdilek

Siyaset

Akar, Konya kongresinde

Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonu gerçekleşen İl Kongreleri ile kongre sürecini tamamlarken birçok il de Divan Başkanlığı görevi yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Konya’daydı.

15 Ocak 2018 Saat: 10:38
Akar, Konya kongresinde
Akar, Konya kongresinde

Üç adayın olduğu kongrede il başkan adaylarından Mimar İsmail Ünsal, Av. Barış Bektaş ve Av. Kadir Tarkan Büyükoktar yarıştı.

 

2019 seçimleri için daha çok çalışacağız

 

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaptığı konuşma da , “Türkiye’nin 2019’da üç tane önemli meselesi vardır. Demokrasiyi, bireysel hakları ve parlamenter sistemi oylayacağız. Yapmamız gereken bellidir. Her şeyi bir tarafa bırakarak komşumuzu, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ikna etmek için sokaklara döküleceğiz. İktidarın yanlışlarını anlatacağız. Herkesi sahiplenip, kucaklaşacağız. Asla kavga etmeyip, kötü söz söylemeyeceğiz. Partimizin politikalarını anlatacağız. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

 

Adayların yapmış olduğu konuşmalar sonrası yapılan oylamada 438 delegenin 188’nin oyunu alan Barış Bektaş CHP Konya İl Başkanı seçilirken, il başkanı adaylarından İsmail Ünsal 181 oy alırken, Kadir Tarkan Büyükoktar’da 69 oy aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat