Özdilek

Spor

Akar Kocaelispor’u Kampta Ziyareti Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Bolu Koru Otel’de kamp yapan Kocaelispor teknik heyet ve futbolcularını ziyaret etti.

7 Ağustos 2015 Saat: 09:17
Akar Kocaelispor’u Kampta Ziyareti Etti
Akar Kocaelispor’u Kampta Ziyareti Etti

Geçtiğimiz sezon deplasman maçları dahil Kocaelispor’un yakın takipçisi ve destekçisi olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Bolu Koru Otel de kamp yapan Kocaelispor teknik heyet ve futbolcularını ziyaret etti.  

Kocaelispor teknik patronu Ortakçı ve futbolcular tarafından karşılanan Akar ve CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım Kocaelispor heyetine baklava ikramında bulundu. Teknik patron Ortakçı, Akar’ın sürpriz ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken Akar’da bir gün önce Altay ile yapmış oldukları hazırlık karşılaşmasındaki başarılarından dolayı kendilerini kutlayarak, önümüzdeki sezonda tek dileğimiz şampiyon olarak Kocaelispor’un eski günlerine dönmesidir dedi.

Sahada Ve Meclis De Kocaelipor’a Sahip Çıkacağız

Akar, “Kocaelispor gibi geçmişte süper lig ve Avrupa da başarı göstermiş ve şuan amatör lig de mücadele eden ancak; ekonomik olarak problemler yaşayan kulüplerin sahip çıkılması gerektiğini belirterek yasama dönemi kapanmadan önce bunun için Kanun Teklifi verdim, Meclis de ve Maliye Bakanı tarafından da kabul gördü, yasama dönemine yetişmedi, ancak Meclis açıldığında ilk getireceğim tekliflerden biri bu ve bir an önce bunu yasalaştırarak bu kulüplerimizin borçlarının devlet tarafından desteklenip  eski günlerine geri dönmeleri olacak.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat