Özdilek

Siyaset

Akar’ın gündeminde Kocaeli Devlet Hastanesi var

CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Aralık ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Devlet Hastanesini meclis gündemine taşıdı.

14 Şubat 2018 Saat: 17:34
Akar’ın gündeminde Kocaeli Devlet Hastanesi var
Akar’ın gündeminde Kocaeli Devlet Hastanesi var

Sorulara cevap istedi

Aralık ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Devlet Hastanesinin eksiklerini mecliste gündeme taşıyan CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yeni binanın birçok eksiği olduğunu ve Başhekim Adem Çakır’ın yapmış olduğu uygulamaların kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Akar; konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın verdiği yazılı önergedeki sorulara cevap vermesini istedi.

Devlet hastanesinin sorunları bitmiyor

Yapım aşamasında da sık sık gündeme gelen Kocaeli Devlet Hastanesindeki sorunları gündeme getiren CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Üç yıla yakın bir zamanda tamamlanan Kocaeli Devlet Hastanesindeki röntgen, tomografi, asansör, ısıtma ve soğutma sisteminin çalışmadığı iddiaları her gün bizlere ulaşıyor. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bu konulara açıklık getirmelidir” dedi. Bir süre önce Kocaeli Devlet Hastanesinde yaşanan intihar olayına da değinen Akar, hastane personelinin yönetimi uyarmasına rağmen gerekli önlemlerin alınmadığını dile getirdi.

Sağlık personeline şiddet

Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekiminin; acil servis çalışanı ve güvenlik görevlisine şiddet uyguladığı iddialarına da değinen Haydar Akar, Hastane deki Kantin işletmeciliği ve ihalesine de açıklık getirilmesini istedi.

 

Etiketler: Haydar Akar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat