Özdilek

Siyaset

Akar, hükümeti şikayet etti

Kandıra’ya bağlı köyleri gezen CHP Milletvekili Haydar Akar, köylülere AKP’lileri şikayet etti. Akar, “Büyükşehir yasası ile köyleriniz artık sizin olmaktan çıktı. AKP’liler yine sizlere yalanlar söyleyecek, bunlara kanmayın” d

16 Mart 2014 Saat: 17:56
Akar, hükümeti şikayet etti
Akar, hükümeti şikayet etti

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yerel seçimlere 15 gün kala Kandıra ve köylerini ziyaret etti. Akar’a yaptığı gezisinde ilçe başkanı Kenan Çapraz ve Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca eşlik etti. Kefken'de başlayan ziyaretlerine Karaağaç, Eğircili, Hacışeyh, Gebeşler, Kubuzcu ve Göğüşler köyleri ile devam eden Akar, kentin en fazla köyü olan Kandıralılara yeni Büyükşehir yasası ile kaybettiklerini anlattı.

 

KÖYLÜLER ZARAR EDECEK

Önceden köy muhtarının aldığı kararı kimse bozamadığını söyleyen Akar, “Köy taşınmaz eşyaları ve taşınırları sizindi. Fakat artık değil. Her şeye para ödeyeceksiniz. Ahır yapmak için bile izin alacaksınız. Biz düzenli Büyükşehir yasasına karşı değiliz. Ama köy statüleri ve belde belediyeleri kaldırılmasın istedik. Ben yaptım oldu mantığı ile hareket ettiler. Bu yasa köylüyü çok sıkacak” dedi.

 

YOLSUZLUK ELEŞTİRİSİ

Akar, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinerek şöyle konuştu: “Çiftçinin kazancı 8-10 yıl önceye göre artıysa, gübre, mazot, yemi daha ucuza alabiliyorsa hükümete destek vermeye devam etsin. Gelin Atatürk’ün partisine oy verin. Seçimden sonra bunlardan hesap soralım” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat