Özdilek

Siyaset

Akar’dan anlamlı ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar 24 Kasım Öğretmenler Gününü mezun oldukları okullarda kutladı.

25 Kasım 2017 Saat: 12:50
Akar’dan anlamlı ziyaret
Akar’dan anlamlı ziyaret

Akar; “Derbent İlköğretim Okulu çocukluğumun anılarını taşıyor” dedi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Haydar Akar ve Cumhur Karakadılar öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve yöneticilerle beraber Kartepe’de bulunan Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, Derbent İlköğretim Okulu ve Balaban İlköğretim Okullarını ziyaret ettiler. İlk önce Acısu’da bulunan Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi’ne giden Akar ve beraberindeki heyeti Okul Müdürü Ömer Yılmaz odasında ağırladı.

“Eğitim emekçilerinin günü kutlu olsun” Kocaeli Milletvekili Haydar Akar: “Bugünde geri kalmışlığın ve cehaletin ortadan kaldırılarak çağdaş bir toplum haline gelebilmenin, ancak bilimsel yöntemlerle gerçekleştirebilecek bir eğitim ve öğretimle mümkün olacağına işaret eden başöğretmen Atatürk’ü; büyük feragat ve fedakârlıkla bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizi bir kez daha, saygı ve minnetle anıyoruz. Bir ülkede eğitimin iyi ve kaliteli olabilmesi için öncelikle eğitimcilerimizin, eğitim emekçilerimizin hak ettiği değeri görmesi şarttır. Sizlerin nezdinde yaşadıkları tüm sorunlara rağmen onurlu meslekleriyle her zaman sevgi ve saygı ile andığımız, her gün güzel bir gelecek için umudu yenileyen tüm öğretmenlerimizin, eğitim emekçilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

“Eğitime destek önemli” Okul Müdürü Ömer Yılmaz: “Bu anlamlı günde bizi unutmadığınız için ve ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de acılan 8.ci Sosyal bilimler lisesi okuluyuz. Bizim sadece bir konferans salonuna ihtiyacımız var. Bakanlığa dilekçe gönderdik ve projemizin hazır olduğunu söylediler. 2 yıldır İl Milli Eğitimi’nden ciddi destekler aldık. Umarız sizin de dile getirdiğiniz gibi eğitime ve eğitimcilere daha çok önem ve destek verilir” ifadelerini kullandı

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat