Özdilek

Güncel

Akar’dan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Nisan 2018 Saat: 10:48
Akar’dan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı
Akar’dan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Emek en yüce değerdir

1 Mayıs emekçilerin, insanca yaşam koşullarına sahip olma, demokratik hak ve özgürlüklerini kullanma amacıyla, bu uğurda mücadelelerinin; birliğini ve dayanışmasını ifade ettiği gündür.

Dünyada ve ülkemizde devam eden emek sömürüsüne karşı tarlada, fabrikada, hastanede ve daha birçok alanda mücadelesini sürdüren emekçi sınıfı daha adil, daha eşit ve daha özgür yarınların hayalinden vazgeçmemiştir.

Her zaman olduğu gibi emekten, demokrasiden, cumhuriyetten, temel hak ve özgürlükler ile bağımsızlıktan yana olan CHP’liler olarak 1 Mayıs kutlamalarına el ele, kol kola, omuz omuza emekçilerin yanında olacağız.

İçinde bulunduğumuz süreçte emekçilerin kazanılmış haklarına karşı yoğun bir saldırı yaşanmaktadır. AKP’nin diktatörlük hevesindeki uygulamaları  ülkemizde tüm yurttaşlarımızın temel haklarından yoksun bırakılmasına, emekçilerimizin köleleştirilmesine yönelik düzenlemelerin gündeme gelmesine yol açmaktadır.

Grev Hakkına Müdahaleyi Başarı Gören Zihniyet 24 Haziran Da Dersini Alacaktır

Bugün emekçilerin Anayasal hakkı olan Grev Haklarına müdahale etmeyi OHAL şartlarının bir meyvesi olarak gören AKP zihniyeti 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde emekçilerden gereken dersi de alacaktır.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen siyasi görüş fark etmeksizin, vizyonunu ülke için daha iyi ne yapabilirim üzerine kuran, emeğe ve emekçiye saygı duyan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlar, İşçilerimizin, memurlarımızın ve tüm emekçilerimizin insanca yaşayabilecekleri, daha güzel bir geleceğe, umuda ve mutluluğa sahip olduğu, işçi-emekçi haklarına saygı temelinde aydınlık bir gelecek temenni ederim.

 

 

                                                                                                          Haydar Akar

                                                                                     Kocaeli Milletvekili

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat