Özdilek

Siyaset

AKAR: “BU KADAR VERGİ İNSAFSIZLIK?”

Büro Emekçileri Sendikasını ziyaret eden CHP Milletvekili Haydar Akar dolaylı vergilerde ki yüksekliğe dikkat çekerek, ‘Kurtuluş savaşında bile bu kadar dolaylı vergi ödenmedi’ dedi.

10 Aralık 2012 Saat: 13:32
AKAR: “BU KADAR VERGİ İNSAFSIZLIK?”
AKAR: “BU KADAR VERGİ İNSAFSIZLIK?”

‘EK ÜCRET EMEKLİ MAAŞA YANSISIN`

Bu ay yapılacak olan bütçe görüşmelerine dikkat çeken Şişman, görüşmelerde işçilerin ve memurlarında sorunlarının gündeme getirilmesi gerektiğine dikkat çekerek taleplerini sıraladı. Başkan Akın, “Sosyal güvenlik çalışanlarının ikramiye hakları gasp ediliyor bunun önüne geçilmeli. Fazla mesailerin karşılığında ki ödemeler yapılsın. Fazla mesai ücretleri maaşlarda iyileştirme olarak maaşlara yansıyor. Emek örgütü olarak fazla mesaiyi savunmuyoruz. Ayrıca ek ücretler emekli maaşlarına yansıtılmalı” şeklinde konuştu.

‘EMEKÇİLER RAHAT NEFES ALSIN`

Milletvekili Haydar Akar ise sözlerine sitemle başlayarak, işçinin ve yoksulun sorunlarına en çok CHP`nin eğildiğini savunduklarını ancak işçilerden yeterince destek alamadıklarını söyledi. Akar açıklamalarının devamında ise iktidar partisine eleştirerek, “Kurtuluş savaşında bile bu kadar dolaylı vergi alınmadı. Maaşı 739 lira olan bir vatandaşın verdiği dolaylı vergi ile trilyonlar alan bir vatandaşın verdiği dolaylı vergi aynı. Ekonomisi iyi bir ülke falan değiliz. Taleplerinizde haklısınız bildiklerimizi dile getirmeye çalışıyoruz. Emekçilerin rahat nefes alması bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat