Özdilek

Siyaset

AKAR BAŞKAN ADAYI OLSUN

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, CHP Milletvekili Haydar Akar’a çağrıda bulunarak, Kartepe’ye başkan aday adayı olmasını istedi.

30 Temmuz 2013 Saat: 12:43
AKAR BAŞKAN ADAYI OLSUN
AKAR BAŞKAN ADAYI OLSUN
AKP`den iki dönemdir Kartepe Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Şükrü Karabalık, yaklaşan yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı hakkında ser verip sır vermiyor.  Seçim takvimi açıklanmadan önce kararını açıklamayan Karabalık, konuyu Kartepeli olanCHP Milletvekili Haydar Akar`a getirdi. 
Karabalık, “Haydar Akar çok çalışıyor Kartepe`de Akar aday olsun” dedi. 
 
Gazetemize yaptığı açıklamalarda parti tüzüğünü ve hiyerarşiyi dile getiren Karabalık, “Biz de zamanı geldiğinde belediye başkanlığı için düşüncemizi açıklayacağız. Ama bizim partimizin tüzüğünü ve disiplini bellidir. Şuan için bunu açıklamam doğru olmaz. 14 Ağustos`tan sonra Ankara`daki il başkanları toplantısında önümüze bir seçim takvimi konulacak” ifadelerine yer verdi.
 
Zamanı geldiğinde açıklamalarda bulunacağını ifade eden Karabalık, “Biz, partimizin seçim takviminin açıklanması ve seçim sürecine girmesinin ardından kendi değerlendirmelerimizi yapacağız. Biz partimizin üyelerine ve aday adayı olacak arkadaşlarımıza örnek olmak zorundayız. Bizim partimizden aday olacaklarla ilgili herhangi bir isim şuana kadar bana gelmedi” diyerek, takvimi beklediklerinin altını çizdi.
 
Son olarak CHP`nin aday adaylarıyla ilgili görüş belirtmekten kaçınan Karabalık, konuyu CHPMilletvekili Haydar Akar`a getirdi. Karabalık, “Başka partinin iç işlerine karışmak doğru olmaz. CHPKartepe`de en çok kim çalışıyorsa, kamuoyunun ve tabanın en çok istediği kimse o adayla yoluna devam etsin. Ama bence Kartepe`de CHP Milletvekili Haydar Akar belediye başkan adayı olsun. Çünkü Akar çok çalışıyor” diyerek,  çağrıda bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat