Özdilek

Siyaset

Ak parti yeni ilçe teşkilatından başkan Yıldırm’a ziyaret

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve Yeni İlçe Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

6 Ekim 2017 Saat: 17:45
Ak parti yeni ilçe teşkilatından başkan Yıldırm’a ziyaret
Ak parti yeni ilçe teşkilatından başkan Yıldırm’a ziyaret

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, AK Parti yeni Ana kademe yöneticilerini ağırladı. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan İsmail Yıldırım, Karamürsel AK Parti ilçe Başkanı Recep Demirel ve yeni teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı, geldikleri görev neticesinde Başkan Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel tüm yönetim adına Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Karamürsel Belediyesi olarak uyum içinde çalışacaklarının altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat