Özdilek

Siyaset

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Pençe-Kilit' paylaşımı

Kuzey Irak’ta gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu ile ilgili paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dostluk ve barış isteyenler için Pençe Kilit harekatının bir güvence olduğunu kaydetti.ANKARA (İGFA) - AK Parti Sözcüsü Ömer .

18 Nisan 2022 Saat: 12:05
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Pençe-Kilit' paylaşımı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Pençe-Kilit' paylaşımı

Kuzey Irak’ta gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu ile ilgili paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dostluk ve barış isteyenler için Pençe Kilit harekatının bir güvence olduğunu kaydetti.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde terörist hedeflere yönelik başlattığı Pençe-Kilit Operasyonu'na ilişkin paylaşım yaptı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mehmetçik dünyanın en meşru mücadelesini vermeye devam ediyor.Dostluk ve barış isteyenler için #PençeKilit harekatı bir güvencedir. Dünyada kimin itiraz ettiğine bakıyoruz, bunların ülkemizin ve bölgemizin kötülüğünü isteyenler olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1515971942263799812

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat