Özdilek

Siyaset

AK PARTİ KARTEPE’ NİN 12. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 12. Danışma Meclisi toplantısı önceki akşam yoğun katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

24 Şubat 2013 Saat: 19:58
AK PARTİ KARTEPE’ NİN 12. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM
AK PARTİ KARTEPE’ NİN 12. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM
Toplantıda; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Azize Sibel Gönül, il başkanı Mamut Civelek, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe ilçe kadın kolları başkanı Sevim Balaban, ilçe gençlik kolları başkanı Mete Aydın ve partililer hazır bulundu. 
İl Başkanı Mahmut Civelek toplantıda yaptığı konuşmada, partililerine üstüne basa basa bol bol öğütler verdi. Civelek, “Bazı gruplar bizimle uğraşacaklar. Teşkilat mensubumuzun içimize atılan fitnelerden asla ve asla etkilenmemesi lazım” dedi. Bunun yanında Maşukiye Yanıkköy`de açılması planlanan taşocağı konusunda bir konuşma yapan ilçe başkanı Hasan Kandaz, ise taş ocağı konusunun kendisini mutlu etmediğini ama mecbur olduklarını söyledi.
RAHATSIZ OLDULAR
Danışma meclisi ilk olarak divanın oluşturulmasıyla başladı. Divanda ilçe başkan yardımcısı Ahmet Atlı, teşkilat başkanı Niyazi Aydın, Sevim Balaban ve Mete Aydın yer aldı. Programda ilk konuşmayı ilçe başkanı Hasan Kandaz yaptı. Kandaz, Maşukiye-Yanıkköy`de açılması planlanan taş ocağı konusuna değindi. Kandaz, taş ocağı konusunda bazı STK`ların kendilerine çevre katliamı yaptıklarını söylemelerinden rahatsızlık duyduklarını söyledi.

BİZ UNUTMADIK
Taş ocağının açılmasının kendisini mutlu etmediğini ifade eden Kandaz, “Hızlı tren konusunda bizim de bu sürecin ortasında olmamız gerektiğine inandım. Bize çiçek, böcek yeşillikten anlamazlar diyenler Kocaeli sahillerinin nereden nereye geldiğini görmüyorlar. Seka arazisinde demir çelik fabrikası kurmak isteyen, arıtma tesisini çalıştırmayan anlayış, üniversiteyi Umuttepe`ye taşıyan anlayışı biz unutmadık” diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

TORUNLARIMIZ GELECEĞİ İÇİN OYLARIMIZI ARTTIRMALIYIZ
Kandaz`ın ardından başka bir yerde toplantısı olduğu için erken ayrılmak zorunda kalan il başkan Mahmut Civelek, söz alarak seçime kadar 1 yılları olduğunu hatırlattı ve partililere bol bol öğüt verdi. Civelek, “Bizim Kartepe Belediyesi`ni almak gibi bir sorunumuz yok. Bunu kamuoyuna dayanarak söylüyorum. Seçim almak gibi bir derdimiz yok. Bizim oylarımızı yükseltmek gibi bir derdimiz var. Torunlarımızın geleceği için bunu yapmamız lazım” dedi.

SEÇİME KADAR TEŞKİLATIMIZIN GÖSTERDİĞİ YOLDA ÇALIŞALIM
Öğütlerine devam eden il başkanı Civelek, içlerine fitne ve fesadın girmemesi için herkesin birlik olmasını isteyerek, “Sandık kurularının samimi gençlerden ve partililerden oluşması lazım. Bazı gruplar Kocaeli`de de bizimle uğraşacaklar. Teşkilat mensubumuzun içimize atılan fitnelerden asla ve asla etkilenmemesi lazım. Gazetelerde bir haber çıktığında doğruyu öğrenin. Bundan sonraki hareketlere dikkat etmek lazım. Seçime kadar teşkilatımızın gösterdiği yolda çalışalım” diyerek herkesi dikkatli olmaya davet etti.

KÖYLERE MOBESE
Konuşmasının ardından Civelek salondan ayrıldı. Programın devamında ilçe gençlik kolları başkanı Mete Aydın ve kadın kolları başkanı Sevim Balaban faaliyetlerini anlattı. Toplantıda söz alan İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç da meclis çalışmalarından söz etti. Çalışmalarından örnekler veren Kılıç, 2013 yılı içinde Kartepe’ ye 3 okul yapmayı gündemlerine aldıklarını kaydetti. Kılıç, köylerin giriş ve çıkışlarına MOBESE kurulacağını açıklayarak, Kartepe’ de 10 köyde bunu uygulayacaklarını kaydetti.

SAPANCA YOLU DEVAM
Daha sonra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmalarını partililerle paylaştı. Karabalık, dijital arşiv çalışmalarına geçişin başladığını kaydederken, Sapanca yolunun devam ettiğini, bazı sorunların yaşandığını ancak en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Öte yandan Karabalık, 2 aydır belediyenin ilçe teşkilatındaki isimlere maddi yardımda bulunduğu haberlerine de açıklık getirdi. Karabalık, bu tarz haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

İLHAM KAYNAĞI OLDUK
Danışmanın devamında ise son olarak milletvekili Azize Sibel Gönül kısa bir konuşma yaptı. Gönül, teşkilat olarak çok çalıştıklarını, teşkilatla gönül bağlarının çok güçlü olduğunu kaydetti. Gönül, bunun yanında Türkiye`nin artık bir ilham kaynağı olduğuna da değindi. Konuşmaların sonunda danışma meclisi dilek ve temenni kısmıyla son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat