Özdilek

Kültür/Sanat

Ak Parti Kandıra Toplandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ak Parti Kandıra yönetim kurulu olağan haftalık toplantısında seçim öncesi yapılması gerek çalışmalar ve ilçenin sorunları görüşüldü.

Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk eşliğinde toplanan Kandıra Ak Parti yönetim kurulu üyeleri Haziran 2011 de yapılacak olan genel seçim öncesi yapılacak olan ön hazırlıklar ve ilçe genelinde nasıl bir çalışma izleneceği konuları görüşüldü. Toplantının ilerleyen saatlerinde ilçenin sorunları ve devam eden altyapı çalışmaları ile ilgi görüşmelerin yapıldığı toplantı, ilerleyen tarihlerde yapılacak olan toplantıda ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarının katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı yapılma kararı alındı.Toplantıda konuşan ak parti ilçe başkanı Erdinç Şentürk ,”İlçede devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve planlanan yeni hastane binası ve Kandıra Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaların tamamlanması ile ilçe de çok büyük bir değişiklik olacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat