Özdilek

Siyaset

AK Parti İzmit’e 100 yeni üye

Tavşantepe’de ikamet eden Sinan Akarsu, beraberindeki 100 kişiyle beraber AK Parti’ye üye oldu. Yeni üyelerin parti rozetlerini İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan taktı

16 Aralık 2013 Saat: 14:42
AK Parti İzmit’e 100 yeni üye
AK Parti İzmit’e 100 yeni üye

Tavşantepe sakinlerinden Sinan Akarsu ve mahalleli 100 kişi düzenlenen törenle AK Parti’ye üye oldu. Tavşantepe’de bulunan Altınova Çay Ocağı’nda düzenlenen üye katılım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve İlçe SKM Sorumlusu Hüseyin Polattimur da hazır bulundu.

BÖLGEYİ TOPARLADIK

Tavşantepeli mahalle sakinleri için düzenlenen üye katılım töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, birlik ve beraberlik mesajı vererek çalışmalarında her zaman halkın görüşlerine önem verdiklerini ve amaçlarının her zaman halka en güzel hizmeti vermek olduğunu kaydetti. Tavşantepe bölgesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarına işaret eden Doğan, “Büyük oranda bölgeyi toparladık. Çalışmalarımızda okullarımızı da ihmal etmedik. Her alanda yanlarında olduk. Camilerimize elimizden geleni yaptık” dedi.

İBADET EDER GİBİ

İzmit halkının daha iyi şartlarda yaşaması için çabaladıklarını söyleyen Doğan, “Çalışırken ibadet eder gibi çalışıyoruz. Sizlere hizmeti görev bildik ver hiçbir zaman ayrım yapmadık. Kuruşunuzu kimseye kaptırmadık. Haramı helali bilerek çalıştık” ifadelerine yer verdi. Doğan’ın konuşması vatandaşlar ve çevre esnaflardan büyük bir alkış aldı. Doğan’ın konuşmasının ardından Sinan Akarsu ve beraberindeki 100 kişi AK Parti rozeti takıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat