Özdilek

Siyaset

AK Parti, gençler için Siyretiye Köyü’ne gitt

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın “İlk oyum Erdoğan’a, İlk oyum AK Parti’ye” programları hız kesmeden devam ediyor.

26 Ocak 2023 Saat: 16:08
AK Parti, gençler için Siyretiye Köyü’ne gitt
AK Parti, gençler için Siyretiye Köyü’ne gitt

AK Parti, gençler için Siyretiye Köyü’ne gitt

Her hafta farklı ilçelerde gerçekleşen bu toplantılara katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu kez Gölcük Siyretiye Köyü’ndeydi. Ellibeş, 14 Mayıs’ta ilk kez oy kullanacak gençlerin sorularına yanıt verdi.

 İlk Oyum Erdoğan’a Programı Bu Kez Köyde Yapıldı

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın her hafta farklı ilçelerde gerçekleştirdiği “İlk oyum Erdoğan’a, İlk oyum AK Parti’ye” programları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, gençleri yalnız bırakmadığı bu toplantıların son buluşmasında Gölcük Siyretiye Köyü’ndeydi. Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte köy konağında, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: Ellibeş: “Gençlerimizi Ayrıştırmıyor, Birleştiriyoruz” “Biz gençleri harflerle, kuşaklarla bölmüyoruz; hepsini kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalışmalarla bütünleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerimize güveni ve sevgisi her yerde biliniyor. Hemen her açıklamasında gençlerimize eğitim hayatlarında, işe başlarken, yuva kurarken ayrıcalıklar getirmeye gayret ediyor. Diğer tarafta gençleri manevi değerlerinden, kendi kültüründen uzaklaştırmak için ayrıştırmaya çalışan bir anlayış bulunuyor. Çok şükür ki, bütün programlarımızda gençlerimizin bu gerçeğin farkında olduğuna şahit oluyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat