Siyaset

Ak Parti’de meclis üyeliği için ilk başvuru yapıldı

Ak Parti’de meclis üyeliği için ilk başvuru geldi. İzmit Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için Kamil Şirin bugün İzmit ilçe binasında dosyasını İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a sundu

7 Ekim 2013 Saat: 22:25
Ak Parti’de meclis üyeliği için ilk başvuru yapıldı
Ak Parti’de meclis üyeliği için ilk başvuru yapıldı

Ak Partide ilk aday adaylık başvurusunu Şirin Sürücü Kursu sahibi Kamil Şirin yaptı. Emekli öğretmen olan Kamil Şirin 1953 doğumlu, evli ve 3 çocuk babası. Aday adaylık başvurusunu Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a veren Şirin, “Aday Adayı olmam yönünde talep geldi, kabul ettim” dedi.

‘DEMOKRATİK BİR SÜRECE GİRDİK’

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, hizmet etmek isteyen herkesin demokratik bir süreç içersinde aday adayı başvurusu yapabileceğini söyledi. Korkmaz, “Değişik alanlarda hizmet etmiş arkadaşlarımız da başvuracaklar. Süreç çok demokratik bir şekilde ilerleyecek. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Kamil beyi hizmet etme kervanına katılmak için gösterdiği cesaretten ötürü tebrik ediyorum. İnşallah kendisi için hayırlı olur. Kamil bey ilk aday adayımız. Bundan sonra başvurularımız yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır.

‘PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ’

İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı Kamil Şirin, Ak Parti nin emrinde olduğunu ifade etti. Şirin, “Partimizin bir üyesi olarak böyle bir durumla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi. Çevremin teşviki ile buraya kadar geldim. Müracaatımı yaptım. Bundan sonra partimizin emrindeyiz. Görev verildiği takdirde sonuna kadar yaparız. Hem maddi hem manevi anlamada her türlü göreve hazırım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat