Özdilek

Siyaset

AK Kadın İzmit’ten İŞKUR’a Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, yönetimiyle birlikte İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ı ziyaret etti.

11 Ekim 2018 Saat: 08:45
AK Kadın İzmit’ten İŞKUR’a Ziyaret
AK Kadın İzmit’ten İŞKUR’a Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi kurum ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yazıcı, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti ve İŞKUR çalışanlarına kolaylıklar diledi. Her hafta kurumları ziyaret ettiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını belirten İlçe Kadın Kolları Başkan Betül Yazıcı, “İŞKUR Müdürümüz Ulvi Yılmaz’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İŞKUR’da istihdam noktasında çok başarılı çalışmalar. Bu noktada yapılan çalışmalar için Müdürümüzü ve İŞKUR personelini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ulvi Yılmaz da, Başkan Yazıcı ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat