Özdilek

Siyaset

AK Gençler Sahaya İniyor…

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen 2.İlçeler arası Futbol Turnuvası 11 Kasım Perşembe günü yapılacak olan şöhretler maçı ile start alıyor.

Doğu Kışla Spor Kompleksi’nde başlayacak olan turnuvaya ilgi oldukça yüksek düzeyde. 15 takımın kıyasıya mücadele edeceği turnuvada Kocaeli Gençlik Kolları teşkilatının tanışması ve kaynaşması planlanıyor.

12 ilçe katılıyor…

Kocaeli genelinde 12 ilçe turnuva için şimdiden hazırlıklarını tamamladı. 7 as 4 yedek ile 11 kişiden oluşacak takım kadroları hazır durumda.

Açılış şöhretler ile

Turnuvanın açılış maçı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün’ün de aralarında bulunduğu belediye başkanları ve ilçe başkanlarından oluşan takım ile eski İl Gençlik Kolları mensupları arasında oynanacak.

Dört ayrı grup süper maçlar

Dört ayrı grupta yapılacak maçlar sonucunda her gruptan bir takım üst tura çıkmaya hak kazanacak. Direk yarı final maçları sonucunda yenen takımlar finalde mücadele etmeye hak kazanıyor. Diğer takımlar ise 3’lük 4’lük maçı yapacaklar.

Açılış Maçı İl Gençlik Kolları – Çayırova arasında

İl Binasında yapılan kura çekimine tüm takımların temsilcileri katıldı. 11 Kasım Perşembe günü şöhretler maçının ardından açılış maçında İl Gençlik Kolları ile Çayırova İlçe Gençlik Kolları kıyasıya mücadele edecek.

Azak “Tüm halkımızı izlemeye davet ediyoruz”

Turnuva organizasyonu hakkında bir açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak “Gençlik Kolları teşkilatımızın kaynaşması amaçlı yaptığımız organizasyon için kurulan komisyondaki arkadaşlarımız bir aydan fazla çalışıyorlar. Tüm detayları oturup değerlendirdik. Çok kaliteli ve izlenmesi zevkli bir turnuva olacak. Tüm halkımızı maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat