Özdilek

Güncel

Ailesini Yanmaktan Kurtardı

Başiskele ilçesinde beş katlı bir evin 5. katında çıkan yangın itfaiye erleri tarafından söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

5 Ocak 2014 Saat: 22:08
Ailesini Yanmaktan Kurtardı
Ailesini Yanmaktan Kurtardı

Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi Gürgen Sokağındaki 5 katlı apartmanın 5. katında kiracı olarak oturan Kemal Kuş isimli şahsa ait evde yangın çıktı. Tatil günü olması nedeniyle herkesin uyuduğu bir esnada çıkan yangında, dumanlara uyanan baba Kemal Kuş'un bağırmasıyla, eşi ve 3 çocuğu ile 1 torunu kendilerini dışarıya attı. Kemal Kuş yangına müdahale ederken, seslere uyanan ve yangını fark ederek kendilerini dışarıya atan komşuları itfaiye ekiplerini aradı.

İtfaiye erleri yangına müdahalede bulundu. Yangın söndürülürken yangının çıktığı 5'inci kattaki daire ile çatısı hasar gördü. Yangını fark ederek ailesini ölümden kurtaran Kuş, şöyle konuştu: "Evde hepimiz yatıyorduk. Bir anda bacadan gelen alev ve dumanları gördüm. Hemen herkesi uyandırdım ve evden dışarı çıkarttım. Ben de yangın büyümesin diye müdahalede bulundum. Evde kiracıyım. Şoför olarak çalışıyorum. Ne yapacağız bilmiyorum."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat