Özdilek

Siyaset

Ahmet Yeşil, “Kocaelispor siyaset üstü değerdir”

Kocaelispor'un taraftar grubu Hodri Meydan bu akşam bir iftar daveti düzenledi.

30 Mayıs 2018 Saat: 00:12
Ahmet Yeşil, “Kocaelispor siyaset üstü değerdir”
Ahmet Yeşil, “Kocaelispor siyaset üstü değerdir”

. İftara katılan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, “Kanayan yaramız Kocaelispor’u sanayi kenti ilimizin siyaset üstü değeri olarak görüyoruz” dedi.

Kocaelispor’un taraftar topluluğu Hodri Meydan bu akşam Fethiye Caddesi'nden yürüyüş yoluna kadar uzanan yaklaşık 500 kişilik bir iftar daveti düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı İftar programına İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Ali Türkşen, Ahmet Yeşil, Fuat Berna’da katılım sağladı. İftar sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, “Sanayi kenti yarası Kocaelispor’dur. Biz bu değeri siyaset üstü görüyoruz” ifadelerini kullandı.

KOCAELİSPOR’DA İYİ OLACAK

“Biz diyoruz ki, Türkiye İyi Olacak, Kocaeli İyi Olacak ve böylece Kocaelispor’da İyi Olacak” cümlesi ile konuşmasına başlayan İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, birlik vurgusu yaptı. Yeşil, “Bakın bu iftara, birbirimizden farklı düşünüyoruz ama aynı masa etrafında sorunlarımızı, soframızı paylaşabiliyoruz. İşte özlediğimiz tablo bu. Aynı masada konuşabilmeliyiz. Ve bu kenttin siyaset üstü sorunudur Kocaelispor. Biz bu sorunun el birliği ile çözüleceğine inanıyoruz. İşte o el birliğini oluşturacak zamanında geldiğine inanıyorum. İnşallah Kocaelispor’un o efsane günlerine döneceği günlerin yakın olduğuna eminim. Tekrardan bizleri bir araya getiren taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat