Özdilek

Kültür/Sanat

AĞRILILAR DERNEĞİ GECESİNDE COŞKU VE HEYECAN DORUKTAYDI!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediyesi bu yıl ilkini  düzenlediği  Anadolu Kültürleri Buluşması festivalinde Ağrılar Derneğinin ağırlığı hissedildi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği Ağrılılar Derneğinin gecesinde müzik ve eğlence gece yarılarına kadar devam etti.

Dilovası Belediyesi'nin düzenlendiği Dilovası’nda Anadolu Kültürleri Buluşması Festivalinde gece düzenleyen Dilovası Ağrılılar Derneği, zengin içeriğiyle, müziğiyle ve halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle coşkulu bir gece yaşattılar.

Düzenlenen geceye, Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın yanı sıra geceye, Milletvekili İlyas Şeker  İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaetin Akbaş, ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özel, Körfez Ağrılar Dernek Başkanı Suat Demir Ve Yönetimi, Bursa Ağrılılar Dernek Başkanı Ensar Seyhan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Hacı Kocabay, Mili Eğitim Müdürü Hayretin Uyar, ilçede bulunan yöresel dernek Başkanları, muhtarlar çok büyük bir kalabalık topluluğu katıldı.

Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Ömer Yıldırım  ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki yöresel derneklere, kültür yaşantımıza ve birlik beraberlik duygusunun pekişmesine her türlü katkıyı sunan Belediye Başkanı Cemil Yaman’a teşekkür plaketi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gecede türkü ve coşkulu müzikleriyle ziyafet sunan Celal Yarıcı, Kısmet Yıldız, Erol Ağıt, Hazal, Rızgan, Vedat Aslankılıç, Orhan Artan, Hakan Emre Dıblo, Burcu Yerli Kaya, Fatih Adı Güzel büyük beğeni topladı. Ayrıca Ağrı Yöresi Folklor Gösterisi gecenin ilerleyen zamanlarında gösteri sunarak büyük alkış aldı. Derneğin faaliyetlerini gösteren ve Ağrı’nın kültürel zenginliklerini anlatan slâyt gösterisi büyük ilgi gördü. Gecede emeği geçenlere ve sanatçılara da plaket verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat