Özdilek

Güncel

Adıyaman'da işyeri önündeki silahlı saldırıya tutuklama

Adıyaman'da bir iş yeri önünde yaşanan silahlı saldırıda polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre M...

5 Aralık 2023 Saat: 10:05
Adıyaman'da işyeri önündeki silahlı saldırıya tutuklama
Adıyaman'da işyeri önündeki silahlı saldırıya tutuklama

Adıyaman'da bir iş yeri önünde yaşanan silahlı saldırıda polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre Merkez Gölbaşı Caddesi'ndeki iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ismi bilinmeyen bir kişi yanında bulundurduğu tabanca ile bir kişiye ateş etti. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde ismi bilinmeyen bir kişi yanında bulundurduğu tabancayı belinden çıkararak karşı tarafa ateş ediyor o sırada ise başka bir kişi elinden tutarak engellemeye çalıştığı tespit edildi.

İşyeri önünde çıkan kavgada silahlı saldırgan polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemler sonrasında adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat