Özdilek

Güncel

ADNAN METİN SALDIRIYA UĞRADI

İlimizin tanınmış simalarından Adnan Metin saldırıya uğradı, gözünü hastanede açtı

18 Eylül 2013 Saat: 21:22
ADNAN METİN SALDIRIYA UĞRADI
ADNAN METİN SALDIRIYA UĞRADI
2009 yerel seçimlerinde MHP'den İzmit Belediye Başkan adayı olan Adnan Metin saldırıya uğradı. Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Armadakent'te oturan Adnan Metin iddialara göre komşularıyla tartıştı. Sözlü tartışma büyüdü, yine iddialara göre komşuları coplarla ve odunlarla Adnan Metin'e saldırdı. Kafasına aldığı darbelerle kanlar içinde kalan ve yere yığılan Adnan Metin çevredekiler tarafından hemen Konak Hastanesi'ne kaldırıldı. Servise alınan Adnan Metin'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı, bu kapsamda 8 kişinin ifadesi alındı.
 
 
SUÇLU BİZ DEĞİLİZ 
Adnan Metin'e yapılan saldırı sonrası gazetemizi arayan ve adını vermek istemeyen olayın tarafları, sadece kendilerinin karşı tarafın gerçekleri anlatmadığını, suçlanmaması gerektiğini söyleyerek şunları katardı: “10 aydır bir çocuk meselesidir gidiyor. Biz hiçbir şekilde şahısların kapısının önüne gitmedik. 3 gün önce Adnan Bey'in aile dostunun hanımı kapıma gelerek 8 yaşındaki çocuğumu tehditvari konuştu. Kapıyı yüzüne kapatınca mutfak camına geldi. 
 
YOLUNU KESTİLER
Daha sonra çocuğum okuldan gelince onun çocuğuyla tartışıyor. Kadın da çocuğuma bağırınca evimizde çalışan hanım ‘Nedir bu?' diye bağırıyor. Bunun üzerine elemanımız evden çıkınca Adnan Metin dahil 4 kişi aciz bir kadının yolunu kesip tehdit ediyorlar. Bunlar hep şahitli ve kamera görüntüleri olan şeyleri. Arabalarını evimin önüne park edip beni eve hapis ediyorlar. Eşimi ve oğlumu linç edercesine dövmeye kalkıştılar.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat