Özdilek

Spor

Adliyespor hazırlıkları eksik başladı

TFF 3.Lig 3. Grupta ligin son dört haftasında galibiyet yüzü görmeyen Kocaelispor, sezonun son mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Ankara Adliyespor maçının hazırlıklarına izinli olan teknik patron Galip Gündoğdu ve 5 futbolcudan yo

1 Mayıs 2018 Saat: 22:14
Adliyespor hazırlıkları eksik başladı
Adliyespor hazırlıkları eksik başladı

Geçen hafta sonunda İsmetpaşa Stadyum’unda son mücadelesinde konuk ettiği play-off mücadelesi veren Büyükçekmece Tepecikspor’a 2-1 mağlup olan Kocaelispor, ligin son karşılaşmasında bu hafta sonu deplasmanda Ankara Adliyespor’a konuk olacak. Teknik direktör Galip Gündoğdu’nun izinli olduğu haftanın ilk çalışmasını yardımcı antrenör Tarık Kanburoğlu, kaleci antrenörü Şenol Odabaş ve kondisyoner Çağlayan Çağlar yaptırdı. Yeşil Siyahlı futbolcular haftanın ilk antrenmanına hafif tempolu koşular ile başladı. Ardından beşe iki ve yarım saha tek pas toplu çalışma yaptı.

 

19 futbolcu katıldı

Ankara Adliyespor maçının provalarına mazeretli izinli ve hasta olan futbolcuların dışında haftanın ilk antrenmanına takım kaptanı Hamza Mutlu, Can Emre Yücel, Yusuf Şenlik, Mert Yavuz, Burak Süleyman, Burak Özbakır, Kadir Öge, Kemalcan Aydemir, Mehmet Avcı, Mesut Özdemir, Onur Öztonga, Fatih Adıgüzel, Ali Keten, Gökdeniz Bayrakdar, Mertcan Bodur, Volkan Mert Korkmaz, Ferhat Ertukuş, Onur Kandöken ve Doğukan Kaya katıldı. Haftanın ilk antrenanına hafif çalışmalar ile başlayan yeşil siyahlılar oldukça moralsiz bir çalışma gerçekleştirdi.

 

 

5 futbolcu katılmadı

Haftanın ilk antrenmanını İsmetpaşa Stadyumu’nda yapan Kocaelispor, Ankara Adliyespor maçının hazırlıklarına 5 futbolcu katılmadı. Hastalığından dolayı tecrübeli futbolcu İshak Kurt haftanın ilk çalışmalarına katılmazken, özel izinli olan Sinan Pektemek, Murat Soner Başak, Sefa Narin ve Özgür Sürekçi mazeret izinli olarak idmana katılmadı. Geçen hafta ismetpaşa Stadyumu’nda yapılan antrenmanda ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan genç futbolcu Onur Kandöken, takımın masörü Ali Arslan gözetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Son maçı kazanmak istiyor

Geçen hafta ismetpaşa Stadyumunda oynanan Büyükçekmece Tepecikspor karşısında maçın kazanmak isteyen yeşil siyahlılar, beklenen sonucu alamamış ve taraftarını oldukça üzmüştü. Rakibine 2-1 mağlup olan Kocaelispor, sezonun son maçında deplasmanda konuk olacağı Ankara Adliyespor’u deplasmanda mağlup edip, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Haftanın ilk antrenmanına eksik futbolcular ile başlayan yeşil siyahlılar, sezonu mutlu bitirmek için son maçı olan Ankara Adliyespor’u deplasmanda mağlup ederek, hem rövanş maçını hem de sezonu iyi bitirmek istiyor.

 

 

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat