Özdilek

Güncel

Adliyede kan bağışı

Büro Memur Sen Adliye Şubesinin üç ayda bir düzenli olarak düzenlediği toplu kan bağışı yeniden gerçekleştirildi. Kocaeli Adliyesi girişinde 10 ncu kez düzenlenen kan bağışına yine büyük ilgi gösterildi.

17 Ocak 2014 Saat: 16:41
Adliyede kan bağışı
Adliyede kan bağışı

Büro Memur Sen Adliye Şube Başkanı Metin Yılancı ile Kızılay Kan Merkezi sorumlusu Gülden Ünal tarafından 4.Asliye Ceza Mahkemesinde katip olarak görev yapan memur Aziz Akyıldız’a 10 ncu kez kan bağışında bulunduğu için plaket ve bronz madalya verildi. Memurların yanı sıra adliyeye gelen vatandaşlar ve adliyede görevli polisler de kan bağışı yaparak kampanyaya destek verdiler.

Kan Merkezi sorumlusu Gülten Ünal, Kocaeli’de geçen yıl 34 bin 680 ünite kan bağışı yapıldığını, bu yıl 38 bin ünite kan toplamayı hedeflediklerini söyledi. Ünal, “Kocaeli’de kan bağışı oranı yüzde 1.2 iken yüzde 2.8’e yükseldi. Bu da kan bağışı eğitimlerinin toplumda ciddi anlamda etkili olduğunu gösteriyor. Türkiye’de en fazla kan bağışı İzmit ve Adana’da gerçekleşiyor. Kocaeli geneli ise orta sıralarda” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat