Özdilek

Güncel

ADD İzmit’te yeniden Kavaz

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) İzmit Şubesinin Belediye İşhanı Batı Blok Kat:4’de yapılan 7.olağan genel kurulu sonunda bakanlığa yeniden Ahmet Kavaz seçildi.

8 Mart 2014 Saat: 18:07
ADD İzmit’te yeniden Kavaz
ADD İzmit’te yeniden Kavaz

ADD eski Genel Başkanı Ertuğrul Kazancı’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, Ali Evren, Seher Kaya ve Erkan Gündüz de divan üyesi olarak görev aldı. 108 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ADD İzmit’in genel kurulunu çok sayıda siyasetçi ve davetli de takip etti.

“ROZET TAKMAKLA ATATATÜRKÇÜ OLUNMUYOR”

Tek listeli genel kurulda açık oylamayla başkanlığa yeniden getirilen Ahmet Kavaz, destek verenlere teşekkür etti. Kavaz, önemli bir misyon üstlendiklerini aktardı, “Atatürkçülük rozet takmakla, resim asmakla olmuyor. Atatürkçülük beyin işi, yürek işidir. Her omuz Atatürkçülüğü taşıyamaz. Yalancılar, takiyeciler, Atatürk’ü ve Atatürkçüleri karalayanlar, bölücüler, cumhuriyet düşmanları derneğimize giremez, üye olamaz, ADD üyeliği dürüst, ahlaklı, erdemli olmayı gerektirir “ dedi. 1998’de Derince Şubesi kurucu başkanı olan Ahmet Kavaz, 2005 yılında kapanacak olan İzmit Şubesi’nin başkanlığını üstlendi ve devam etti.

ADD İzmit Şubesi’nin yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu:

(YÖNETİM): Ahmet Kavaz(Başkan), Hasan Tezcan, Halil Tolunay, Ali Evren, Erkan Gündüz, Naciye Tunçel, Metin Atalay

(DENETİM):  Yusuf İzzettin Tunçel, İsmet Bayındır, Fethi Teoman Gönül.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat