Özdilek

Güncel

ADD’ Gezi ve Soma'da ölenleri 19 Mayıs’ta andı

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Kocaeli Şubesi Kocaeli Kitap Fuarı’nda açtıkları stantlarında gezi eylemlerinde ve Soma'da hayatını kaybeden gençleri oturma eylemi yaparak andı.

19 Mayıs 2014 Saat: 17:39
ADD’ Gezi ve Soma'da ölenleri 19 Mayıs’ta andı
ADD’ Gezi ve Soma'da ölenleri 19 Mayıs’ta andı

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 95. yılında ADD Kocaeli Şubesi Başkanı Taylan Katak’ın önderliğinde ADD’li gençler stant önünde oturma eylemi yaparak gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden gençleri andılar.

Bu yıl ki 19 Mayıs’ı hayatını kaybeden gençlere ithaf ettiklerini dile getiren Taylan Katak, “Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu önemli günde, gezi eylemlerinde kaybettiğimiz gençleri ve polis memuru kardeşlerimizi rahmetle anıyor ve bu 19 Mayıs’ı onlara ithaf ediyoruz” şeklinde konuştu.  Ayrıca Soma’da meydana gelen maden faciasından dolayı bugünü buruk yaşadıklarını dile getiren Katak, “Soma’daki facia hepimizi derinden etkiledi.  Bugünü çok acı içinde karşıladık. Kaybettiğimiz bütün maden emekçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Eylemlere yapılan müdahaleyi kınadıklarını söyleyen Katak, “Ülkemizde demokratik hakkını kullanarak, barışçıl eylemler yapan vatandaşımıza müdahale edilmesini, şiddet uygulanmasını kınıyor; bundan sonra bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz. Artık ne bir eylemci ne de bir polis memurunun zarar görmesini istemiyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat