Özdilek

Siyaset

ADAYLAR EN DEMOKRATİK ŞEKİLDE BELİRLENECEK

Basın toplantısında konuşan CHP Parti Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde en demokratik yöntemlerin uygulanacağını ön seçimin yanında iki farklı firmaya yaptırılacak anketinde etkili o

21 Eylül 2013 Saat: 21:10
ADAYLAR EN DEMOKRATİK ŞEKİLDE BELİRLENECEK
ADAYLAR EN DEMOKRATİK ŞEKİLDE BELİRLENECEK

Mahir Dönmez'in oğlunun düğününe gelen CHP Parti Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Otel Asya'da basın toplantısı düzenledi. Haluk Koç'a il başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve İzmit ilçe balkanı Selman Yıldırım eşlik etti. Otel Asya'da basın toplantısında konuşan Haluk koç, yerel seçimlerle ilgili olarak,  en demokratik şekilde adayları belirleyeceklerini söyledi.


EN DEMOKRATİK YÖNTEMLE
Partililerin görüşlerinin önemine dikkat çeken Koç, “Ön seçim yaptıktan sonra sandığı alıp Ankara'ya gitmeyeceğiz. Demokratik şekilde adaylarımızı belirleyeceğiz. Adayların belirlenmesinde Ankara'da iki kişi oturup üç beş aday içinden aday şu olsun demeyecek. Kocaeli'de de 8 ilçede ön seçim kararı ortaya çıktı. Ayrıca adaylar için iki farklı anket firmasına kamuoyu araştırması yaptıracağız” dedi.


BÜYÜKŞEHİR DAHA SONRA
Büyükşehir Belediye başkan adayının ne zaman ve nasıl bir yöntemle belirleneceği yönünde sorulan bir soruyu yanıtlayan parti sözcüsü Haluk Koç, “ büyükşehir Belediyesi daha farklı bir şey. Onunla ilgili süreç farklı bir şekilde işleyecek ve daha sonra belli olacak” diye konuştu.


HERKES TEMSİL EDİLECEK
Meclis üyeliklerinde toplumun kendisini bulacağı bir liste oluşturacaklarını ifade eden haluk Koç, “Meclis üyeliklerinde fermuar sitemini uygulayacağız. İnsanların listeye baktığında kendisinden birilerini bulacağı bir liste arzuluyoruz. Sivil tolum kuruluşlarının temsiline kadın- erkek kotasına, genç kotasına dikkat edeceğiz. İnşallah CHP'de başlayan bu uygulamalar AKP'ye de örnek olur” şeklinde konuştu.


ÇARŞIDAN TERÖR ÇIKARDI
Hükümet,n gezi parkı eylemlerindeki tavrını eleştiren Haluk koç, “Gezi Parkı eylemleri çevre hassasiyetiyle başladı. Daha sonra hükümetin uygulamalarına tepkiye dönüştü. Hükümet gezi olaylarını doğrum yürütemedi.  Hükümet gezi eylemlerine katılan Çarşı Grubundan terör örgütü çıkardı. Geziye destek veren gruplara başka ne  yapmaz gelin siz düşünün” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat