Özdilek

Güncel

Acurman’ın Listesi Tamam

Kocaeli Barosu seçiml

11 Ekim 2012 Saat: 20:23
Acurman’ın Listesi Tamam
Acurman’ın Listesi Tamam

Kocaeli Barosu seçimleri hız kazandı.    önümüzdeki haftasonunda yapılacak olağan kongrede aday lığını açıklayan  Başkan Adayı  Hüseyin Acurman,  KYÖD sosyal tesislerinde yapmış olduğu basın toplantısıyla  listesinde yer alan meslektaşlarını açıkladı.

 SİYASET YARGIYI KİRLETİR”

Gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Acurman, “Kocaeli Barosu üyesi olarak edindiğim tecrübeleri hizmete sunmak istiyorum. Hukukun üstünlüğü, bağımsızlığı konusunda halktan aldığımız olumsuz yanıtlar bizi üzüyor. Bunun sorumlusu ise bizleriz. Siyaset yargıyı kirletir. Bugün siyasetin yargıyı kuşattığını görüyoruz. Baro’da siyaset olmaz. Her görüşe, fikre de aynı mesafede olmalıyız. Taraf olduğumuz tek şey hukukun üstünlüğüdür” dedi.

 

“HUKUK ANLATACAĞIZ”

Sessiz olmak gibi bir lüksünün olmadığını da vurgulayan Acurman, “Hukukçu bireyin hak ve hürriyetini güvence altına alan kişidir. Avukat sosyal hayatın içinde olmalıdır. Seçimi kazandığımız takdirde siyaset yapmaksızın herkese aynı mesafede duracağız. Köy köy gezip 2B’yi anlatacağız. Toplumun sorunlarına destek olacağız. Kısacası siyaset değil hukuk anlatacağız. Ayrıca bu seçimi kendimize görev olarak görüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı

“- Ben ülkemizde yargının bulunduğu  konumdan, mesleğimin icra biçiminden şikayetçi olan bir avukatım. Şikayet eden biri olarak adaylığımı koymayı görev bildim. “

Acurman avukatlık mesleğinin saldırı ile karşı karşıya olduğunu da öne sürdü , “Rakibimi karalayarak aday olmuyorumk. Genel kurulu bir seçim olarak değil, görev isteme yeri olarak görüyorum” dedi.

ACURMAN’IN LİSTESİ

Av.Nuri Yılmaz: 1974 Şavşat doğumlu.  1997’den beri serbest avukat. Baro Körfez temsilciliğini yaptı.  Mevcut yönetimde başkan Vekili.

Av.Gülşah Arkut: 1982 İzmit doğumlu.  2005 yılından buyana serbest avukat.

Av.Akif Aküzüm: 1989 Kars dogumlu.  2004 yılından beri Gebze’de  avukatlık yapıyor.

Av.M.Salih Fırat: 1972 Siirt doğumlu. Kocaeli barosu’nun çeşitli komisyonlarında görev yaptı. 2004 yılından buyana İzmit’te serbest avukat.

Av.Çağrı Çakıcı:1980 İzmit doğumlu. 2006 yılından beri İzmit’te serbest avukat.

Av.Hüseyin Yılmaz: 1961 Mersin doğumlu.  2002’den beri Gölcük’te serbest avukat.

 

Av.Fatma HürriyetKaplan: 1982 Tekirdağ doğumlu. KOÜ Hukuk Fa.mezunu. Kocaeli Barosu çocuk Hakları Komisyonunda görev yaptı.

 

Av.Kadir Caner Karakadılar: 1982 İzmit doğumlu. Baro’nun çeşitli komisyonlarında görev yaptı.

 

Av.Filiz Özlem Özaydın: 1974 Ankara doğumlu. Bir dönem Tüpraş’ta çalıştı. halen serbest avukat.

 

Av.Sedat Çoruh: 1970 Bayburt doğumlu.  1997’den beri serbest avukat. Körfez İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde görev yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat