Özdilek

Siyaset

Acurman’a Gölcük’te Gençlerden İlgi Vardı

CHP Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, Gölcük’te sokak sokak gezdi, genç seçmenlerle sohbet etti. Acurman, “Milletimiz bizlere inanıyor, bunun aksini görmedik” dedi.

7 Haziran 2018 Saat: 01:58
Acurman’a Gölcük’te Gençlerden İlgi Vardı
Acurman’a Gölcük’te Gençlerden İlgi Vardı

Muhtarlıklara ziyaret CHP’nin genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Gün boyu farklı ilçelerde programları olan Acurman, gittiği her yerde de ilgi ve güler yüzle karşılanıyor. Gençlerin ilgi odağı olan Acurman, önceki gün gittiği Gölcük’te de gençlerle bol bol sohbet etme imkanı buldu. İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Sekreteri Metin Kaya, İlçe Başkan Yardımcısı Nehir Yoldaş Çetin ve ilçe yönetiminin eşlik ettiği ziyaretlerde Acurman, Yüzbaşılar, Yalı, Merkez, Yukarı, Topçular, Şehitler, Piyalepaşa ve Kavaklı Mahalle muhtarlıklarını da ziyaret etti. Ziyaretler öncesinde ilçe binasında açıklama yapan İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Toplumumuzda umut ve beklenti var. Tüm zor şartlara rağmen bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Uyumadan ve yorulmadan, ülkemizde demokrasinin yeniden inşası için çalışacağız” dedi.

“inanıyoruz, başaracağız” Milletvekili adayı Anıl Acurman ise “Milletimiz bizlere inanıyor, bunun aksini görmedik. Bu süreçte bizim amacımız vekillik değil, adaylığımızdır. Her bir aday arkadaşımız da bunun bilincinde olarak çalışıyor. Kaçıncı sırada olduğumuz önemli değil, herkes gecesini gündüze katarak çalışmalarını sürdürüyor. Bizler Atatürk ilkeleri doğrultusunda ülkemizi geleceğe hazırlayacağız. İnanıyoruz, başaracağız” diye konuştu. İlçe Başkanı İsmet İşeri, muhtarlık ziyaretlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara yazmış olduğu mektubu iletti. Muhtarlık ziyaretleriyle birlikte Acurman ve ilçe yönetimi bölge esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 9 Haziran Cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında gerçekleştireceği mitinge davet etti.

Genç seçmenlerden ilgi Ziyaretler sonrasında Anıl Acurman, Ereğli’deki seçim bürosu açılışına milletvekili adayları Ebru Küçükaydın ve Yeşim Çiğdem Canbaz ile birlikte katıldı. Gölcük ve Ereğli’deki programları sonrasında da Alikahya’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katılımıyla düzenlenen iftar programına katılan Acurman, akşam programında da Gölcük Değirmendere sahilindeydi. İlçe Gençlik Kolları’nın açtığı standı ziyaret eden Acurman, İlçe Başkanı İsmet İşeri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ile birlikte sahildeki vatandaşları da ziyaret etti. Genç seçmenler tarafından da ilgiyle karşılanan Acurman, ülke gündemine dair fikirlerini dinledi. Değirmendereli vatandaşlar da gençlik kollarının açtığı standı da ziyaret ederek genç milletvekili adayı Acurman’a başarılar diledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat