Özdilek

Siyaset

Açılışta miting coşkusu

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener, il ve Körfez ilçe teşkilatının binalarını açmak üzere ilimize geldi. Kentimize gelen Akşener, il binası önünde halka seslendi.

3 Şubat 2018 Saat: 16:37
Açılışta miting coşkusu
Açılışta miting coşkusu

Miting havasında geçen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen açılış programına Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfü Türkkan, Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri Cumali Durmuş ve Ruhittin Sönmez, İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetimi, ilçe başkanları katılm sağlandı.

Akşener’den önce coşkulu kalabalığa hitap eden İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, “Türkiye’nin geleceği için yola çıkan cesur neferlerine saygılarımı sunuyorum. Partimizin il binasının açılışına hoş geldiniz. Sayın genel başkanım ilinize, obanıza hoş geldiniz. Binlerce gönüldaşımız il yönetimimize girmek istedi. İYİ insanlar pastadan pay almaya değil, omuzlardan yük almaya geldiler. 3 ilçe başkanımız kadın. Teşkilatımızda kadın ve gençlerin ağırlığı yüzde 50. İl binamızı hazır hale getirdik. Burası İYİ’lerin yuvası olacak. Burası 2019’daki İYİ Parti iktidarının ilimizdeki merkezi olacak. Bu şehirden en az 6 milletvekili, en 6 belediye başkanı çıkaracağız. Size söz veriyoruz  dedi.  

“İzmitli olmaktan, hemşerilerimin her seferinde yaramı sarıp sarmasından o kadar memnunum ki. İzmit Evliya Çelebi’nin deyimiyle munis insanların kentidir. İzmit zarif insanların yetiştiği bir kenti. Leyla Atakan’ın, Turan Güneş’in yetiştiği bir kent İzmit. Ama gelin görün ki İzmitli bir genel başkan İzmit’e ziyarete geldiğinde kendisine Kocaeli’nin abisi denilen arkadaşın büyük bir terbiyesizle benim çağrı pankartımı indirtmesi İzmit’in ve Türkiye’nin nasıl değiştiğinin göstergesidir” dedi. Bu sözlerin üzerine kalabalık Karaosmanoğlu’nu yuhladı. Akşener ardından, “Yuhlamayacaksınız. Biz saygısızlara saygısızca cevap vermeyeceğiz. Türkiye’nin kavgaya değil, huzura ihtiyacı var. Ben din dersi hocası değilim. Ben tarih hocasıyım. Din hocasına din öğretecek değilim” diye konuştu. 

Konuşmasına devam eden Akşener, “Sizin yaptığınız hataların, cahilliklerin bedelini bu aziz millet ödüyor. Bu garip milletin evlatları 15 Temmuz’da şehit düştü, gazi oldu. Tarihi televizyon dizilerinden öğreniyorsun. 2002 yılından beri söyledim 100 sayfacık tarih öğren, 100 sayfacık Coğrafya öğren 100 sayfacık dış politika öğren diyorum. Kibrinden kendini görmüyorsun. Saray koalisyonun büyük ortağı, bizim gibileri hainlikle suçluyorsun ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Sayın Apo diyen burada biri var mı? Yok. Nasıl bu kadar milliyetçisiniz? Kızıl Elma’yı kırmızı elma sandılar. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar Kızıl Elmacı çıktı. İzmit’te Cuma’dan sonra 22 kasa Kızıl Elma dağıtıldı. Yapma arkadaş şu Kızıl Elma’yı bilmiyorsan sus. Koalisyon yapabilirsiniz saygımız sonsuz ama kendiniz koalisyon yapıp da karşı tarafı hainlikle damgalarsanız o zaman hatırlatacak çok şeyimiz olur. İzmit’în Meral ablası olarak sizlere söz veriyorum. İYİ gelirse Türkiye iyi olacak” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat