Özdilek

Ekonomi

Abdurrahman Yüksel Caddesi kazı alanına döndü

İzmlit Belediyesi Abdurrahman Yüksel Caddesinde büyük hayallerde yaptırdığı, milyonlarca lira harcıyarak yeni bir çehre kazandırılmak istenirken , tekrar kazilarak bir rögar girişi yapıldığı için trafiğe kapatıldığı . cadde esna

21 Eylül 2013 Saat: 19:11
Abdurrahman Yüksel Caddesi kazı alanına döndü
Abdurrahman Yüksel Caddesi kazı alanına döndü

 

Aylarca açilsin diye beklediler
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın gururla bitirdik dediği Abdurrahman Yüksel Caddesi zamanında yapılmayan. Caddenin tekrar düzünlenmesi bittikten sonra İSU tarafından sadece bir tek rögar için cadde katıldığı gibi bir de trafiğe kapatılacak esnafın tekrar işlerinin bozulmasına neden olundu.

Bu cadde de ki çalışmaların aylarca bitmemesi üzerine büyük maddi kayıplar yaşadıklarını dile getiren cadde sakini esnaflar, "Artık bıktık. Bir an önce bitirip gitselerde  bizde işimizi baksak" dediler.

Her taraftan zarar
İzmit Belediyesi'nin, İSU'nun ve çevre esnafının maddi kayıplarına neden olan koordinasyonsuz çalışmalar herkesi bitirmiş gibi görünüyor. Her üç tarafında zarar gördüğü gelişmeler kentin hemensher bölgesinde sık sık tekrarlanan ve alışkanlık halini almış gelişmelere olarak tanımlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat