Özdilek

Spor

A Grubunda başarı ve başarısızlık

Birinci Amatör Küme A grubunda sezon sonunda başarılı olan ve istediği başarıyı yakalayamayan ekipler kimler oldu

28 Şubat 2017 Saat: 11:09
A Grubunda başarı ve başarısızlık
A Grubunda başarı ve başarısızlık

Play-off kaldılar

Birinci Amatör Küme A Grubunda sezona iddialı başlayan Arapçeşme ekibi hedefine sezon sonu A Grubunu şampiyon olarak tamamlayarak elde etti. Arapçeşme ekibi geçen sezon İkinci Amatör Kümeden, Birinci Amatör Kümeye ve bu sezonda Süper Amatör Kümeye çıkarak büyük bir başarıya imza attılar. Başiskele Belediye ekibi de sezona şampiyonluk parolasıyla başladılar. Ligin son haftasına kadar şampiyonluk umutlarına devam eden ekip ligi ikinci sırada tamamlayarak Play-off grubuna kaldılar. Başiskele Belediye Play-off grubunda Süper Amatör Kümeye çıkarlarsa başarılı olarak sezonu tamamlarlar. Suadiye ekibi kendi bünyesindeki futbolcularla başarılı bir sezona imza attılar. Şampiyonluk için çok kritik zamanlarda kaybettikleri puanlarla şampiyonluğu kaçırdılar. Suadiye Play-off grubuna kalarak başarılarına devam ettiler.

Gençlerle başarılı oldular

Hisareyn ekibi sezona genç kadrosuyla başladılar. Gençlerin özverili mücadeleleri sonucunda zirve yarışına son haftaya kadar devam ettiler. Hisareyn ekibi bu sezon şampiyonluk ve Play-off grubunun dışında kalmalarının tek nedeni tecrübesizlikleri oldu. Hisareyn yönetimi aynı ekibin kadrosunu koruması halinde gelecek sezon Birinci Amatör Kümeden, Süper Amatör Kümeye çıkacaklarına ortaya koydular. Derince Birlik ekibi her sezon olduğu gibi alt yapısından yetişdirdiği futbolcular ile ligde mücadele ettiler. Başarılı futbolcuları Kocaeli futboluna kazandırmanın hedefini ortaya koyan Derince Birlik yönetimi bunuda başarıyorlar. Derince Birlik bu sezon A grubunda sürpriz ekip oldular. Çayırova Serhat ekibi lige iyi başlasa bile sezonun sonunu getiremediler. Çayırova Serhat yönetim kurulu bu sezon yaptıkları hataları mutlaka gelecek sezon yapmayarak iyi bir kadro oluşturmanın planlarını yapıyorlar. 

Köklü kulüpler küme düştü

Çamlıtepe ekibi kendi yağı ile kavrulduğu ligde sezona iyi başlasalar bile maratonun sonunu istedikleri yerde tamamladılar. Çamlıtepe ekibi Birinci Amatör Küme A Grubuna heyecan kattılar. Başkanları Ahmet Koçver’in özverili çalışmalarıyla başarılı olduklarına inanıyoruz. Yuvam İzmit ilk sezonlarında kümede kalarak başarılı olduklarına inanıyoruz. Sezona iyi başlamasalar bile ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladılar. Gebze Beşköy ekibi sezon sonunda e kalarak bu sezonu kazasız atlatmış oldu. Gebze Beşköy yönetimi gelecek sezon bu sıkıntıları yaşamamak için işi baştan sıkı tutmaları gerekiyor. Kocaeli Yenişehir ekibi yıllardır Süper Amatör Kümede başarılı olan ekip bu sezon Birinci Amatör Kümeden, İkinci Amatör Kümeye düşerek büyün üzüntü yaşadılar. Kocaeli Körfez ekibi de aynı üzüntüyü yaşayan ekip oldu. İki takımında kadrosunun kısıtlı olması ve idman devamlılığı olmaması nedeniyle ligde başarısız olarak sezona veda ettiler. İki takımda gelecek sezon mutlaka alt yapı çalışmalarına daha çok önem vererek İkinci Amatör Kümede sağlam temelleri atarak yukarıya gelmeleri gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat