Özdilek

Kültür/Sanat

777 Milyonluk ‘Hayırlı İşler’in Parası ve Yol Zamları !

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

KOCAELİ Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri şehir içi ulaşımına yapılan zamlara yönelik dün Umuttepe’de bir yürüyüş yaptı. Sosyal tesislerde bir araya gelen ve dolmuş durağına kadar yürüyen öğrenciler, burada minibüslerin önünü keserek, hazırladıkları dövizleri araçların üzerine astı. Yalnızca alkışlarla fakültelerin önünden geçen öğrenciler durağa gelir gelmez slogan atmaya başladı.

 

DÖVİZLERİ ARAÇLARA ASTILAR

KOÜ’lü öğrenciler daha sonra hareket etmek isteyen belediye ve özel halk otobüslerinin önlerini kesti. Otobüslerin önlerini kesen grupta bulunanlar ellerinde taşıdıkları dövizleri araçların camlarına astı. Olaylar sırasında öğrenciler ve dolmuş şoförleri arasında tartışma yaşandı. Eylemin ardından basın açıklaması yapmayan öğrenciler, zamların final haftasına getirildiği için tepkilerini tam olarak gösteremediklerini ve zamların sınav haftasında yapılmasının bilinçli olduğunu söyledi. Öğrenciler, eylemlerine sınav haftasından sonra da devam edeceklerini bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat