Özdilek

Ekonomi

65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım yok

KOTO 17. Meslek Komitesi (Nakliye ve Seyahat Acenteliği) üyelerinin sektör toplantısında 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz taşınması uygulamasına tepkiler dile getirildi.

16 Haziran 2014 Saat: 17:50
65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım yok
65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım yok

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 17. Meslek Komitesi (Nakliye ve Seyahat Acenteliği) Başkanı Sedat Köse ve komite üyeleri sektör toplantılarını oda binasında gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Utaş ile Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt da komite üyelerini yalnız bırakmadı. 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz taşınması uygulamasının masaya yatırıldığı sektör toplantısında, birlik Başkanı Ahmet Utaş ile Oda Başkanı Mustafa Kurt, uygulamaya tepkilerini yaptıkları konuşmalarla dile getirdi. 65 yaş ve üzeri yolcuları ücretsiz taşımamaya devam edeceklerini vurgulayan komite üyeleri, yasal yollara başvurduklarını da vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat