Özdilek

Güncel

60 yeni otobüs hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehiriçi toplu taşımaya kazandırılan 60 yeni körüklü otobüs Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle Kocaeli halkının hizmetine sunuldu.

21 Ocak 2014 Saat: 22:43

Törene Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kooperatif başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın başlangıcında törene katılan vatandaşlardan rastgele seçilen 11 kişiye yapılan yarışmayla içinde 100 TL ve 50 TL yüklü olan Kent Kartlar dağıtıldı. Yarışma programının ardından Büyükşehir Belediyesi Bandosu bir konser gerçekleştirdi.

Programda ilk önce konuşma yapan Zekeriya Özak, “Bugün hepimiz için çok özel bir gün.  Şehirlerde insan gibidir. Kimisi neşeli kimisi içine kapalı olur. Kocaeli 2012 yılından beri daha modern bir şehir haline geldi. Kentimiz daha sağlık bir yer oldu.  Kocaeli, dünyanın tanıdığı bir şehir oldu. Biraz sonra hizmette sunacağımız. Hizmet serüvenin bir parçasıdır. Halkımız en güzel şekilde ulaşalım sağlanması için konforlu bir şekilde yapıldı” dedi.

Büyük bir coşku ve alkışlar arasında kürsüye çıkan Nevzat Doğan ise “50 yıldır yaşadığım bu şehir bir çok gelişmeler yaşadı. Bir dönemler bizi üzen sıkan olayları yaşadı. Bundan 10 sene önce sahilde burnumuzu kapatarak yürürüz olmuştuk. Artık çağın belediyeciliğini konuşuyoruz. O söylediğimiz acı hatıralar geri kaldı. Tramvaya ne kadar laf ederlerse etsinler biz yolumuza devam edeceğiz. 2015 tramvay bu şehirden geçecek” şeklinde konuştu.

Protokol üyeleri konuşmaların ardından yeni alınan otobüsleri gezdi. Her biri farklı özellikle sahip olan otobüslerin ortalama fiyatının ise 500 bit lira olduğu öğrenildi. Program Yusuf Güney Konseri ile sona erdi. Otobüs tanıtım programında sahne alan Yusuf Güney hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılandı.  Yeni alınan otobüsler; Çayırova, Tütünçiftlik, Darıca, Gebze, Gölcük, Karamürsel, Değirmendere ilçelerine hizmet verecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat