Özdilek

Spor

55 alacaklının 10’u ile anlaşıldı

Kocaelispor’da İdari, Mali ve Sportif Olağan Genel Kurul gerçekleşti.Kongrede yolun uzun ve zahmetli olduğu vurgusu yapıldı ve transferin açılması ile ilgili girişimlere devam edildiği belirtildi.

1 Haziran 2018 Saat: 07:37
55 alacaklının 10’u ile anlaşıldı
55 alacaklının 10’u ile anlaşıldı

55 alacaklının 10’u ile anlaşıldığı, 15’i daha anlaşılabilecek durumda olunduğu ifade edilirken, sonraki sürecin hayli zahmetli geçeceği belirtildi. Anlaşılan alacaklıların noterden beyannamelerinin Büyükşehir’e sunulduğu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birkaç gün içinde ödemeleri yapacağına da işaret edildi.

 

3 yıllık planlama ile dev tesis

Sadece transferin açılması ile bir şeylerin düzelmeyeceğinin belirtildiği genel kurulda, Real Madrid, Chelsea, Lille, Altınordu, Beşiktaş, Konya, Antalya, Kasımpaşa gibi takımların sahip olduğu tesisler gibi tesislere Kocaelispor’un da sahip olması gerektiği vurgulandı ve 3 yıllık bir planlama ile bunun gerçekleşebileceği öne sürüldü.

 

Bütçe elverirse sportif direktör geliyor

Tesis konusu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile görüşmelere devam edildiği belirtildi. İç transfer ile ilgili açıklamanın bir hafta içinde yapılacağı, bütçe elverirse kulübü ve camiayı tanıyan birisinin sportif direktör olarak kulübe getirileceği belirtildi. Öte yandan KEV Genel Kurulu öncesi mevcut başkanın karşısında bir liste çalışmasının yapıldı da kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat