Özdilek

Siyaset

50 yıllık terziyi taksici yaptılar...

Kocaeli Terziler Odası Başkanlığı görevini aralıksız 44 yıldır yürüten ve gerçekten 55-60 yıllık terzi olan Ahmet Badem, İzmit Belediyesi'nin kullanabilmesi için verdiği desteğin altında kalması şaşkınlık yarattı.

3 Şubat 2014 Saat: 13:06
50 yıllık terziyi taksici yaptılar...
50 yıllık terziyi taksici yaptılar...
50 yıllık taksici değil, 50 yıllık terzi...
Derler ya İyice şaşırttılar yani...
İzmit Belediyesi'nin partiye ve yönetime sempati duyan insanlar arasından seçtiği ve fotoğraflarını çektirecek ilçede ki çeşitli billboard'lara koydurduğu resimlerde ki karışıklıklar dudak uçurtuyor. Halkı deyimi ile iyice şaşırttılar yani. 
Kanaat liderleri mi, halktan kişiler mi?
İzmit Beleriye Başkanlığı'nın seçim yatırımı olarak planlayıp ortaya koyduğu proje de yer alan kişilerin kanaat liderleri mi, yoksa halktan kişiler mı oldukları tam olarak anlaşılamıyor. 
Bir fotoğrafçıyla anlaşarak oraya gönderdiği kişilerin özlük bilgilerini yanlış kullanan kimse,  ceremesini o çekmeli belki ama yapmayın ya. Ahmet Badem'in arka fonunda dikiş makinesi bulunmasına rağmen hala taksici olarak tanıtılmasının hatasız olma imkanı hiç kalmamıştır. Demek ki belediye yetkilileri kontrol seçeneklerini hiç kullanmamışlar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat