Özdilek

Kültür/Sanat

“4.Mevsim Kocaeli”’nin Satın alınan fotoğraflar belirlendi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması’nda sergilemeyle beraber 75 eser satın alındı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler belirlendikten sonra sergilemeyle dahil 75 eser satın alındı. Kocaeli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini belgelemek, tanıtımına katkıda bulunan eserlere 100 lira para ödülü verilecek.

 

75 ESER SATIN ALINDI

Kocaeli ile birlikte 14 farklı ilden 329 sanatçının başvuru yaptığı ve 2 bin 246 eser boy gösterdiği 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf yarışmasında satın alınan eserler de belirlendi. Yedincisi düzenlenen yarışmada daha önce sergilemeye hak kazanan 45 eserle birlikte 75 eser satın alındı. Fotoğraf Yarışması’nın birinciliğini Çetin Canbazoğlu’nun İsimsiz-5 adlı fotoğraf kazanmıştı.

 

TFSF ALMANAK’TA YER ALACAK

Ödül alan ve satın alınan fotoğraflar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arşivine alınacak. Kocaeli’nin tanıtımı amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin uygun gördüğü çalışmalarda ve başka kamu kurumlarının aynı amaçlı çalışmalarında da, eser sahibinin ismi belirtilerek kullanmalarına izin verilecek. Bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecek. Eser sahibinin kullanım hakları saklı kalacaktır. Arşive bağışlanan fotoğrafların kullanım hakları da ödül alan ve satın alınan fotoğraflar ile aynı olacak. Ödül alan fotoğraflar ayrıca TFSF yayını olan Almanak-2011 kitabında yer alacaktır.

 

9 ARALIKTA SERGİLEME VE ÖDÜL TÖRENİ

4 Mevsim Kocaeli VII. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde 9 Aralık 2011 Cuma günü sergilenecek. Aynı gün yine yarışmada dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verilecek.Yarışmada birinci olan fotoğraf sanatçısı 5, ikinci 3, üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Bunun dışında Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü bin, jüri özel ödülü 750 TL, mansiyon ödülünü kazanan 3 sanatçıya da 500’er TL para ödülü verilecek.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat