Özdilek

Turizm

48 SAATTE İNGİLİZCE

Konaklamanın yanı sıra, kurum ve kuruluşların eğitim çalışmaları için, özellikle tercih ettiği bir otel olan Otel Yelkankaya’da “Dil Mektebi”nin” 48 Saatte İngilizce” eğitimleri başladı.

11 Kasım 2012 Saat: 19:47
48 SAATTE İNGİLİZCE
48 SAATTE İNGİLİZCE

5 yıldır Darıca’da Özkaya Gruba bağlı olarak hizmet veren Otel Yelkenkaya’da, gerek İngilizce öğrenmek isteyen farklı meslek ve yaşlardaki kişilere, gerekse çeşitli kurum ve kuruluş personelinden oluşan gruplara Dil Mektebi tarafından 48 saatte İngilizce öğretiliyor. İngilizce eğitimi, Dilbilimci Taner çağlı tarafından veriliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özkaya Grup Genel Koordinatörü Gürol Tabağ, “Otel Yelkenkaya’ ya grup olarak ayrı bir önem veriyoruz. Bölgedeki kurum ve kuruluşlar otelimizi hem konaklama, hem de çok amaçlı salonlarımızı çeşitli eğitimler ve toplantıları için tercih ediyorlar. Otelimiz havaalanına 25 dk. uzaklıkta, alışveriş merkezi ve gezi bölgelerine ise 10 dk. lık bir mesafemiz var. Kocaeli ile İstanbul arasında yoğun iş hayatının ortasında sakin ve huzurlu bir yerdeyiz. Dil Mektebi’nin İngilizce eğitimi şu an devam eden eğitim çalışmalarımızdan biri. Otelimizde yabancı dil, iletişim, insan kaynakları, finans gibi pek çok eğitim yapılıyor. Yaz aylarında, açık alanda da eğitim çalışmalarını gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca, misafirlerimiz restoranımızda deniz manzarasıyla ve gün batımının doyumsuz güzelliğini yaşayabiliyorlar. Dil Mektebi’nin eğitimi, Otel Yelkenkaya’ da bundan sonra da isteyen gruplar için devam edecek. “ dedi.

DÜNYADA VE ÜLKEMİZDE BİR İLK

“Dil Mektebi” yöneticisi ve eğitimcisi Taner Çağlı, kendi bulduğu Halka Yöntemi ile bu güne kadar çeşitli sebeplerle İngilizce öğrenemeyenlerin, defalarca başlayıp bırakanların, ilk defa öğrenenlerin kolaylıkla İngilizce öğrendiklerini, Gebze bölgesinde eğitimlerini sadece Otel Yelkenkaya’ da verdiklerini belirtti.

Farklı mesleklerden kursiyerlerle birlikte düzenlenen basın toplantısında tanıtılan 48 saatte İngilizce eğitimi, farklı gruplarla Otel Yelkenkaya’da devam edecek.

TURİZM AÇISINDAN DA ÖNEMLİ BİR ADIM

Kocaeli Turizm Derneği başkanı Soner Kılıç da, Türkiye’de dil öğrenimi bakımından ilk defa uygulanan bir sistemin bölgemizde uygulamasından, üstelik bir turistik otelde başlamasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, dernek olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat