Özdilek

Aşayiş

42 kilo 500 gram eroin ele geçirdi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından akşam saatlerinde durdurulan bir tır ve dorsesinden 42 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.

7 Mayıs 2018 Saat: 06:41
42 kilo 500 gram eroin ele geçirdi
42 kilo 500 gram eroin ele geçirdi

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesi Gültepe Dinlenme Tesisleri mevkiinde uygulama noktası oluşturan Narkotik Ekipleri,  saaat 16:45 sularında gelen bir tır’ı durdurdu.

 Yapılan kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmayınca, narkotik köpeği dedektör köpek Milov devreye girdi.  Yapılan arama sırasında dorse ile çekicinin birleştiği noktaya dedektör köpeğin tepki vermesi üzerine araca el konarak arama yapıldı. Arama esnasında, dorsenin cekici ile birleşen ön kısmında zulalanmış vaziyette 82 paket içerisinde 42 kilo 500 gram eroin elegeçirildi.  Olayla ilgili aracta bulunan C.A ve C.A isimli 2 şüpheli gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat