Ekonomi

40 şöför kadrosu için 100’den fazla başvuru

İzmit ve Derince’de şehir içi toplu taşıma işini yapan 5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi, bir süre önce duyuru yapmış, yeni satın alınacak, kooperatife ait 20 minibüs için 40 şöför istihdam edileceğini duyurmuştu.

6 Eylül 2013 Saat: 21:32
40 şöför kadrosu için 100’den fazla başvuru
40 şöför kadrosu için 100’den fazla başvuru

Kooperatifin talep ettiği 40 şöför için, İşkur’a 100’den fazla adayın başvuru yaptığı öğrenildi. Adaylar önümüzdeki günlerde mülakata alınacak. 21 Eylül’de şehiriçinde hizmete alınacak 20 yeni minisün şöförleri de  belirlenecek.

5 Nolu Kooperatif Başkanı  Hasan Öztürk, yeni satın alınan 26’sı oturarak 100 yolcu kapasiteli son model minibüslerin  18 Eylül’de kendilerine teslim edileceğini, 21 Eylül’de  saat 14.00’de Doğu Kışla’da düzenlenecek törenle bu minibüslerin hizmete alınacağını söyledi. Yeni minibüslerin tanıtım törenine, Bakan Nihat Ergün ve Vali Topaca  ve Başkan Karaosmanoğlu da davet edildi.

Kooperatif Başkanı Öztürk,  12 metre uzunluğundaki yeni minibüslerin   hangi güzergahlarda çalışacağını henüz kesin olarak belirlemediklerini de açıkladı. Bu otobüsler, şahısların değil, doğrudan 5 Nolu Kooperatifin mülkiyetinde olacak.  Şöför olarak istihdam edilecek 40 eleman, bu minibüslerde vardiya esasına göre çalışacak ve  onlar da kooperatifin kadrolu elemanları olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat