Özdilek

Siyaset

4.5 YILDIR AKP CEHENNEMİNDE MÜCADELE EDİYORUZ

Mahalle temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Fahri Örengül, 4.5 yıldır AKP cehenneminde mücadele ettiklerini söyledi

21 Eylül 2013 Saat: 03:03
4.5 YILDIR AKP CEHENNEMİNDE MÜCADELE EDİYORUZ
4.5 YILDIR AKP CEHENNEMİNDE MÜCADELE EDİYORUZ
CHP İzmit Belediye başkan aday adayları Fahri Örengül ile Cüneyd Özkürkçügil,  ilçe binasında mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.  Toplantıya mahalle temsilcilerinin katılımı oldukça yoğun olurken ilçe başkanı Selman Yıldırım da toplantıda hazır bulundu.  Mahalle temsilcileri toplantısında ilk olarak aday adaylarından Cüneyd Özkürkçügil söz aldı. İktidar olmanın peşinde olduklarını ifade eden Özkürkçügil, AKP'yi eleştirdi. Özkürkçügil, “10 yıl önce yenilik ve değişim diyerek insanların oyunu alan AKP projeler ile deşifre oldu. Benim görevim de bilgim, tecrübem ile herkesin anlayacağı dilde bunu anlatmak” dedi.


PARTİLİLER BİZİ CESARETLENDİRİYOR
Mahalle temsilcilerine çağrıda bulunan Özkürkçügil, “Çok çalışıp ve dolaşmamız lazım. Ben yola çıktığımda daha erken dediler. Ama şunu anladım ki çokta geç kalmışız. Örgüt gerçekten çok iyi çalışıyor. buda bizi daha çok cesaretlendiriyor. Eğer İzmit Belediyesi'ni alırsak bütün projelerimizi mahalle temsilcileri ile konuşup belirleyeceğiz. Ben Gölkay'a takık olanlardan biriyim. İstatistiği anketleri çok iyi bilirim. En doğru anket benim anketimdir. 100 vatandaşa sordum sadece 2'si Gölkay'a gittim dedi. Nedir o zaman bu proje patlaktır. Gölkay'ı vatandaş tarafından da gidilir bir taraf da değildir” ifadelerine yer verdi.


EN KÖYÜ ADAY AKP'NİN ADAYINDAN İYİDİR
İnsanların artık değişim istediğine dikkat çeken Yıldırım, “Millet artık değişim istemeye başladı. Sorun değişim isteyenlerin adresinin neresi olacağı. Nereye kayacaklarını bilmiyorlar. Maalesef buda tekrar AKP'ye yarayabilir. Yanlış yapmadan, doğru yöntemlerle bunları insanlara anlatmalıyız.CHP'deki en kötü  aday bile bugün ki iktidarın adaylarından 10'larca kat iyidir. Ben kazandığım noktaya tırnaklarımla geldim. Kimseden de icazet almadım. Her kazandığım noktada bir yukarıyı hedefledim. Bu noktada siyasete girdiğinizde hata yapma lüksünüz yok” şeklinde konuştu.


4.5 YILDIR AKP CEHENMENİNDEYİZ
Cüneyd Özkürkçügil'in ardından söz alan başkan aday adayı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili  Fahri Örengül, “Tam 4,5 yıldır bir AKP cehennemindeyiz. Sadece AKP'mi? Kendi içimizdeki sıkıntılarla da cehennemi yaşadık. Geçmişten çok ders almalıyız. 2009'da çok doğru yaptığımız işler de vardı ama yanlışlar da vardı, seçimleri kaybettik. Şu yanlış yaptı bu yanlış yaptı deme lüksümüz yok. Yanlışlardan ders almak gibi sorumluluğumuz var. O dersi alarak omuz omuza, kardeşçe İzmit için çalışmalıyız” diye konuştu.


KURTARICI ARAMAYA GEREK YOK
Parti içinde konuşulan şu isim gelirse seçimi kazanırız şeklindeki söylemlere cevap veren Fahri Örengül, “Aman şu gelirse kurtuluruz düşüncelerine saplanarak yanlış yaptık. Sosyal demokrat bir partide kurtarıcılara yer yok. Ben kahraman değilim. 4,5 yıldır savaşıyorum. Çok mücadele ettim. Çok haksızlık, yolsuzlukla mücadele ettim. Doğruyu söylüyorsunuz. Mecliste 5 misli çoğunluktalar. Bazen küfretmek geliyor içinizde ama sonuçta oylayıp istediklerini yapıyorlar. Bunları aşmanın yolu kurtarıcı aramak değil, CHP örgütüdür. Biz omuz omuza sevgiyle bir araya gelirsek, koltuk sevdasını düşünmezsek bu işi başarırız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat