Özdilek

Kültür/Sanat

332 Sağlık Personeline Lisans Tamamlama Uygulaması

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İlimizdeki yataklı tedavi kurumları yönetici hemşireleri İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki toplantıda bir araya geldi. Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Sabri Medişoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karacık, Nevin Ayyıldız, Canan Eriş Gebedek, Özgür İbrahim Özçınar, Kevser Karakaya ile Kocaeli, İzmit Seka, İzmit Kadın Doğum, Gebze Fatih, Darıca Farabi, Gölcük, Körfez, Kandıra Devlet Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Gölcük Deniz ve Derince Asker Hastanesi başhemşireleri katıldı.
 
Sağlıkta lisans tamamlama uygulamalarının ele alındığı toplantıda, ilimizde uzaktan eğitim yolu ile lisans tamamlama programlarında eğitim gören ve uygulama yapması gereken 77 ebe ve 255 hemşirenin hastanelere dağılımı ve uygulama şartları hakkında kararlar alındı.
 
Buna göre 240 saat uygulama yapması gereken 332 sağlık personelinden hastanelerde görev yapanlar doğrudan hastaneye, hastane dışı sağlık kuruluşlarında çalışan ebe ve hemşireler ise Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesine uygulama dosyası ve dilekçe ile başvuracaklar. 6 hafta içinde tamamlanacak olan lisans tamamlama uygulaması için toplantıda belirlenen kontenjanlar doğrultusunda hastanelere öğrenci kabul edilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat